Ceaiuri pentru infectii urinare

 

Daca ai infectii urinare le poti trata cu ceaiuri naturale de exemplu ceaiurile de la Fares numite ceaiul Diurosept sau Ginosept.

La ce e bun ? Ce afectiuni, boli se pot trata cu ceaiul Diurosept de la fares ?
 Ceaiul U60 Diurosept este recomandat in caz de infectii si inflamatii la nivelul sistemului urinar sau renal.

poza cutia ceaiului Dioresept de la fares ceai din plante medicinale naturale pentru inflamatii si infectii urinare bun si pentru copii, adulti, femei insarcinate si chiar si cele care alapteaza
Cutia ceaiului Diurosept

Acest ceai combate urmatoarele afectiuni: e bun in caz de cistita, pielita, nefrita, prostatita,litiaza urinara.

 Efectele benefice ale ceaiului Diurosept: este diuretic, dezinfectant urinar, antiinflamator, antispastic, depurativ, elimina acidul uric.

 Acest ceai include ingrediente naturale si plante medicinale: contine frunze de merisor, frunze de mesteacan, codite de cirese, coada calului, muguri de plop, fructe de ienupar, rizomi de pir, matase de porumb si flori de lavanda.

 Ceaiul Diurosept este la pliculete. O cutie contine 20 de plicuri. Nu are efecte secundare si nici contraindicatii. Se poate bea si in sarcina sau alaptare cate 2 saptamani pe luna. Se prepara usor. Se pune 1 plic intr-o cana peste care torni apa clocotita. O acoperi pentru 10 minute dupa care bei ceaiul.
Este un ceai care poate fi consumat si de copii. De la varsta de 3 ani pana la 12 ani se beau cate 2-3 cani pe zi. Adultii si copii care au peste 12 ani pot consuma intre 3-6 cani de ceai pe zi.

Cat dureaza o cura cu ceai contra infectiilor urinare ? Cura cu ceaiul Diurosept se tine de la o luna pana la 3 luni. Ce pret are ceaiul Diurosept ? O cutie costa in jur de 4 lei. Este ieftin si bun. Eficient si te ajuta sa iti revii in mod sanatos. Il poti comanda online pe site-ul acesta .

Cine foloseste deja acest ceai ? Va place gustul ? Il beti indulcit ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.


Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *