Specialitate de ceai numita “Viata vesnica” – o licoare magica ?

Specialitate de ceai numita “Viata vesnica” – o licoare magica ?

Pai Mu Tan - (Bai Mu Dan) - ceai chinezesc extraordinar

 

Specialitate de ceai numita “Viata vesnica” – o licoare magica ?

Iubiti ceaiurile ? Doriti sa gustati un ceai cu un gust special ? Va plac filmele SF/ mister, sau cele care prezinta fiinte nemuritoare, vampiri sau varcolaci ? Sau vreti sa urmati un stil de viata sanatos si va plac remediile naturiste pe baza de plante ?

Atunci trebuie sa incercati un ceai foarte bun si 100% natural.

Este vorba de un amestec de ceai verde cu ginseng si ceai alb chinezesc, numit “Pai Mu Tan” sau “Bai Mu Dan” (ponei alb)

Ce gust are ceaiul viata vesnica ?

Gustul si aroma este combinatia intre iasomie, caise si ceai verde.
Ce contine de fapt acest ceai ? Plantele care stau la baza acestui amestec sunt urmatoarele : ceai verde (WU Lu), Sencha, Gunpowder (“praf de pusca”, un tip special de ceai verde chinezesc, formatat in mici peleti asemanatori aricelor pentru pustile incarcate din fata, din vremuri mult apuse),
Ming mey (specialitate de ceai verde), ceai alb, ginseng, petale de albastrea, bucati de caise, coacaze rosii si coacaze negre, si flori de iasomie.

Ceaiul Pai Mu Tan se colecteaza in mod exclusiv din bulbi de ceai nedeschisi inca, si din urmatoarele 2 frunze cel mai recent deschise, prin urmare, este un ceai absolut neprelucrat, si contine un numar foarte mare de principii active, fata de alte ceaiuri, care se prelucreaza inainte de impachetare. Este un ceai deosebit, plin de energie vitala !

Cum se prepara acest ceai special ? Intr-o cana(250 ml) intr-un infuzor de ceai se pune 1 lingurita din amestecul de plante, peste care se toarna apa fiarta.

Imaginea mixului de ceai Pai Mu Tan si Ming mey, ceai
Cam asa arata mixul din specialitatile de ceai verde
“Viata vesnica”

Se acopera si se lasa la infuzat 2 minute. In cazul in care folositi un ceainic de 1 litru, mariti doza de ceai de 4 ori.

Avantajul infuzorului de ceai este ca nu mai necesita strecurarea ceaiului ci se scoate infuzorul din cana/ceainic si deja se poate servi.

Se bea ca atare sau se indulceste dupa gust cu miere, zahar din mesteacan, xilytol, stevie sau in cel mai rau caz, zahar

Cat costa si unde se gaseste ? Unde se vinde in Romania ?

Acest ceai special il puteti comanda de exemplu pe acest site
Se gaseste sub numele de Eternal Life -care tradus din lb. engleza in lb. romana inseamna Viata vesnica.

Pretul unei doze de 50 grame este in jur de 12 lei. Daca comandati o cantitate mai mare de exemplu 250, grame platiti cam 46 de lei.

Pe langa ceaiuri speciale, pe site-ul respectiv mai gasiti si seturi pentru ceai, cu ceainic si ceasca speciala, cutii de ceai, accesorii pentru ceai matcha, infuzoare fel de fel, si multe alte ceaiuri rare.

Cu siguranta, va veti intoarce din cand in cand pe situl respectiv.

Daca ati cumparat si gustat ceaiul, spuneti-le si altora, lasand un comentariu, o parere, o observatie in casuta de comentarii de aici de sub articol, sau pe pagina de facebook asociata blogului nostru. Asteptam parerile, observatiile legate de acest ceai sau alte specialitati de ceai pe care le-ati gustat.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.


Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *