Ceaiul raze de soare din Romania + cana de ceai model cu fructe

 

Cine vrea sa guste cu o ceasca din ceaiul special Raze de soare din Romania ?
Sincer cand am vazut numele ceaiului m-a facut sa zambesc, sa imi dau seama cat de frumoasa este tara asta si daca exista un ceai ce incorporeaza “razele soarelui” din gradina bio a Europei, atunci trebuie sa vad si eu cum este si ce gust are.

Este un amestec de ceai din agricultura ecologica – bio si este produs de firma Sonnentor. Cules de pe meleagurile tarii noastre, este musai s-o gustati :).

Prospectul scrie ca are in compozitie: macese, pere, bucati de mere, urzica, afine rosii (merisoare), albastrele, catina, petale de floarea soareului si petale de trandafir.

Imagine cu ambalajul ceaiului bio raze de soare Romania gradina Europei
Ceaiul Raze de Soare
din Romania
click pentru comanda 

 E un ceai potrivit si recomandat tuturor celor care iubesc fructele si plantele medicinale din tara si care duc dorul de natura din Romania.

Ce pret are ceaiul Raze de soare din Romania si unde se poate gasi ? Unde se vinde ? O cutie de 70 grame, costa in jur de 10 lei. Se poate cumpara online direct de pe acest magazin online cu produse naturiste.

Cum se prepara acest ceai ?  Pentru ca este vrac, deci nu la pliculete, se pune cu 1 lingurita mica din amestecul de plante si fructe, intr-o cana de ceai, peste care se toarna apa fiarta.

Se lasa acoperit (la infuzat) 10 minute dupa care se strecoara si se bea indulcit sau ca atare. In cazul in care cana contine deja infuzor, atunci puneti amestecul de fructe in infuzor si turnati apa fierbinte si acoperiti cana. In acest fel nu mai e necesar strecurarea ceaiului dupa perioada de infuzie.

Poza cu cana din portelan cu capac si infuzor ideala pentru ceai
Cana cu capac si infuzor
300 ml 

Si in acest articol am ales o cana speciala pentru ceai, speram sa va placa acest model. Are un pret de 35 lei si il puteti cumpara online direct de aici…

Aceasta cana este din portelan, contine si un infuzor si un capac asortat. Ambalat individual, este ideal pentru cadou pentru orice ocazie (aniversare, zi de nastere, sarbatori). Modelul de pe cana este cu mere, care se potriveste perfect cu ceaiul de mai sus.

Cine foloseste deja acest ceai ? Va place gustul ? Il beti indulcit ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.


Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *