Ceaiul Hepatic -regenereaza celulele ficatului

 

Caut un remediu natural pentru ficat. Ce sa folosesc ? Unul din cele mai simple si eficiente metode de tratament naturist este ceaiul din plante medicinale.

 De exemplu poti folosi ceaiul romanesc numit „Ceai Hepatic”. Este un produs Dacia Plant si este creat dupa retetele originale dr.Ovidiu Bojor.


Prospectul scrie ca acest ceai are urmatoarele beneficii pentru sanatate:
– protejeaza, reface si ajuta la functionarea corecta a ficatului

Cumpara de aici ceaiul Hepatic natural
Cumpara de aici
ceaiul Hepatic natural

– ajuta la detoxifierea si eliminarea substantelor toxice din ficat
– imbunatateste functionarea digestiei, cailor biliare, tractului intestinal
– regleaza nivelul colesterolului si al glicemiei.

Ce contine acest ceai ?

 Ce are in compozitie ? Ceaiul Hepatic este un amestec din:
anghinare (lat.Cynara scolymus), anason (lat. Pimpinella anisum), sunatoare (lat.Hypercium performatum), armurariu (lat.Silybum marianum), coada soricelului (lat.Achillea millefolium), menta (lat. Mentha piperita), papadie (lat. Taraxacum officinale), rostopasca (lat.Chelidonim majus), tintaura (lat.Centaurium umbellatum)

Poate fi consumat de toata lumea ? Are contraindicatii ? Atentie !

Acest ceai nu se recomanda mamelor insarcinate sau cele care alapteaza. Persoanele care au sensibilitate la ingredientele din compozitia ceaiului.

Cat costa o cutie de ceai pentru ficat si unde se poate cumpara ? Pretul Ceaiului Hepatic este in jur de 5 lei. Se gaseste online de exemplu la acest magazin naturist.

Cine foloseste aceste  ceaiuri  ? Va ajuta ?

Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebookgoogle plustwitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.


Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse noi