Prepararea la rece a plantelor -Criogenia

 

Ultima inovatie in materie de preparare a produselor naturiste si-a facut simtita prezenta si pe piata din Romania, prin intermediul gamei de produse Arkocapsule ale companiei farmaceutice Arkopharma: prepararea la rece a plantelor, metoda cunoscuta si sub numele de criogenie.

Prin criogenie se pastreza calitatile nutritive si substantele active ale plantelor, evitandu-se degradarile care survin in timpul aplicarii metodei clasice de preparare, a explicat dr. Serban Damian, nutritionist sportiv in cadrul clinicii Superfit din Capitala.

Unde este clinica Superfit ?
Adresa clinicii Superfit  este Clinica Alpha Medical Center 

str. Vlad Judetul nr.46, parter, sector 3, Bucuresti
Dr. Serban Damian
drsdamian@yahoo.com
Telefon 0722.616785

Site-ul clinicii Superfit este https://www.superfit.ro/

In portofoliul Arkocaps opt game ce insumeaza 30 de produse: gama Circulatie, gama Digestie, gama Articulare, gama Tonus, gama Urinar, gama Respiratie, gama Silueta si gama Stres.
Gama de produse Arkocapsule a fost lansata pe piata farmaceutica din Romania cu un eveniment destinat informarii farmacistilor referitor la noua metoda de preparare a plantelor prin criogenie si la beneficiile unei astfel de metode in ceea ce priveste conservarea proprietatilor plantei. Evenimentul a avut loc joi, 18 martie 2010

sursa https://www.bolero.ro


Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *