Salvie planta care iti saleaza viata

 

Salvie planta care iti saleaza viata
Despre aceasta planta extrem de aromata, cu frunze verzi, albicioase, si flori rozalbe si violete, se spunea in Antichitate ca este sacra, fiind adusa pe pamant chiar de zei. “Cine are salvie in gradina nu lasa batranetea sa se apropie” – spune un vechi proverb chinezesc. Medicii greci si romani – Galen, Plinius, Dioscoride – elogiaza si ei salvia, considerand-o o regina a ierburilor tamaduitoare, cu efecte protectoare magice.


Care sunt bolile care se trateaza cu salvie?
-Bronsita, astmul, rinita, sinuzita, bolile respiratorii cu secretii abundente , indigestia, balonarea, se poate trata cu salvie diarea,  colita de fermentatie si  diferite infectii ale tubului digestiv, ciclu menstrual neregulat, foarte abundent sau dureros, sterilitate feminina, tulburari de menopauza, transpiratia excesiva, diabetul de tip II,

astenie de primavara, surmenaj, cancer la colon, tumori pe tubul digestiv, rani care se vindeca greu, eczeme infectioase, mentinerea culorii naturale si a stralucirii parului, revigorare, ajuta tenul cu pori dilatati, salvie ca are un puternic efect intineritor.
Ceaiul de salvie este bun pentru memorie.

Se foloseste salvia la slabit? Da e un ceai care ajuta la procedeul de slabire.
O cutie de ceai de salvie costa in jur de 3, 5 lei si l puteti cumpara in farmacii , magazine naturiste si hipermarketuri

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.


Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *