Ceai antifumat

 

Ceaiul Antifumat este recomandat ca adjuvant in tabagismul cronic. Are rol important in vitaminizarea si remineralizarea organismului (reface necesarul de vitamine si minerale, in special a vitaminei C).

Ceaiul este recomandat si in: astenie fizica si intelectuala, ameteli, stare de neliniste, agitatie, tuse, opresiune toracica, tulburari digestive, migrene, pierderea memoriei caracteristice abuzului de tutun. Cura antitabagica trebuie sa fie insotita de o vointa puternica, de odihna si de o alimentatie corespunzatoare.

Cumpara de aici ceai antifumat din plante medicinale
Ceai antifumat din plante medicinale

Compozitie:
– Pedicuta-Lycopodium clavatum, Sunatoare-Hypericum perforatum, Catina-Hippophae rhamnoides, Leurda-Allium ursinium, Obligeana-Acorus calamus, Busuiocul cerbilor- Mhenta pulegium, Salvie-Salvia officinalis;

Mod de utilizare:
INTERN
– infuzie 1-2 plicuri Ceai Antifumat la 200 ml apa clocotita. Se beau 3 ceaiuri pe zi inainte de masa. Ceaiul se poate asocia cu 1 capsula Antifumat de 3 ori pe zi.

Cat costa ceaiul antifumat? Cate doze sunt intr-o cutie? O cutie de ceai antifumat costa in jur de 3 lei si contine 20 de doze o cutie.
Unde pot cumpara ceai antifumat? Il poti cumpara in magazinele naturiste sau online pe site-ul
acesta.

Cine a folosit deja acest ceai pentru a scapa de problemele stomacului si a intestinelor ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.


Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *