Daca bei ceai in fiecare zi, poţi arata mai tanar/tanara cu cinci ani

Ceaiurile au putere vindecatoare si regeneratoare, te pot ajuta in detoxifiere si iti mentin organismul mai sanatos

 

Conform unor ziare online de mare circulatie, oamenii de stiinta au observat ca cei care beau ceai verde in fiecare zi au telomere mai lungi decat cei care nu consuma ceaiuri.

Ce sunt telomerele?

Telomerele sunt lanţuri de ADN prezente la capetele cromozomilor din celulele corpului, astfel ca cei cu telomerele mai lungi sunt mai tineri decat cei care au aceeasi varsta cronologica, dar telomere mai scurte.

Specialistii spun ca antioxidantii din ceaiuri, in special cel din ceaiul verde, lupta impotriva cancerului, diabetului, bolilor de inima si mentin telomerele mai lungi deci vei arata mai tanar cu cinci ani

Ceaiul verde este de mult timp cunoscut ca fiind un antioxidant deosebit de puternic, un tonic si regenerator aproape instant, si a fost folosit de mii de ani in toate culturile orientale. Se gasesc foarte multe produse pe piata care contin ceai verde, sau alte forme ale ceaiului verde, cum ar fi ceaiul rosu, ceaiul alb, sau ceaiul negru (marea majoritate a acestor sortimente sunt de fapt aceeasi planta, preparata si procesata diferit).

Vezi o selectie interesanta de ceai verde, AICI

Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Produse noi