Tinctura de propolis

Tinctura de propolis

 

Tinctura de propolis metoda tratament.  La ce ajuta, la ce se foloseste tincutra de propolis? Tinctura de propolis este de un real ajutor intoate afectiunile pielii, in special la bataturi si cheratite, rani vechi, arsuri si micoze, locurile bolnave se pot vindeca suta la suta prin tamponare cu tinctura de propolis, aceasta avind actiune cicatrizanta, ajutind la formarea noilor tesuturi.

Pentru prevenirea si tratarea afectiunilor specifice sezonului rece se poate prepara o bautura din 15-20 g de propolis ras introdus intr-un litru de tuica tare.


Cumpara tinctura de propolis de aiciTinctura de propolis regleaza tensiunea, iar pusa pe gingia dureroasa sau pe maseaua cariata alina durerea si impiedica infectia.

Actiuni:
Tratament Intern cu tinctura de propolis: analgezic, antihemoragic, antifungic, antiseptic al cailor respiratorii medii si superioare, antiseptic intestinal si urinar, antiviral, bacteriostatic si bactericid (anihileaza streptococii, stafilococii, salmonella, proteus), febrifug, regenerant epitelial, stimuleaza procesele de regenerare în ansamblu, stimulent imunitar.
Tratament Entern cu tinctura de propolis: antiinfectios puternic si cu spectru larg, cicatrizant, analgezic, regenerativ epitelial.

Cat costa tinctura de propolis pret ? O sticluta de tinctura de propolis costa in jur de 9-10 lei
Unde pot cumpara tinctura de propolis? Poti comanda tinctura de propolis poate fi cumparata in plafare, farmacii naturiste, magazine apicole sau online pe acest site.

Hai pe Forum slabire sa vorbim despre  diete ceaiuri si discutii despre sanatate pe
FORUM


Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *