Ceaiul de ghimbir cu mar topeste grasimile

 

Ceaiul de ghimbir cu mar topeste grasimile
Ghimbirul si marul stimuleaza circulatia sangelui si metabolismul.

Caldura face ca substantele active din ambele ingrediente sa ajunga mai repede in organism si sa declanseze „atacul” asupra grasimilor.


Pont! Acest ceai este indicat si cand ai febra, cand te simti obosit sau iti este greata.

Cat costa ghimbirul? Ceai ghimbir pret? O cutie de ceai ghimbir de 100 g costa in jur de 14 lei (depinde unde il iei)

Imaginea cutiei de ceai din ghimbir
Asa arata ceaiul de
ghimbir bio

Daca vrei sa cumperi ghimbir proaspat il pot gasi la 15 lei kg in hypermarket gen Kaufland – zona legume.

Se poate cumpara si de pe internet ceai de ghimbir bio de exemplu de la acest magazin naturist. Pretul ceaiului este in jur de 13 lei.

Preparat prin infuzie impreuna cu o felie de mar ajuta la topirea grasimilor din corp. Cine foloseste deja acest ceai ? Va place gustul ? Il beti indulcit ? In cat timp ii simtiti eficienta ?
V-a ajutat in alt fel ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.


Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *