Cum folosesti placa de intins parul

 


Reguli de urmat daca folosesti placa de intins parul
Cum iti indrepti parul? Cum folosesti placa de intins parul?
Daca vrei sa iti indrepti parul trebuie sa urmezi urmatoarele sfaturi pentru par:
– Foloseste un sampon potrivit tipului tau de par si un balsam ultra hidratant. Poti folosi de asemenea un balsam fara clatire care iti va oferi stralucire si protectie.

– Neaparat trebuie sa iti faci o masca de par hidratanta cel ptin odata pe saptamana. Daca ai parul gras, evita sa aplici producul la radacina si concentreaza-te mai mult pe varfuri

– Foloseste un ser de protectie. Pe piata sunt destul de multe produse special facute pentru a combate efectele placii de intins parul. Sub forma de ulei, crema sau ser, aceste produse iti protejeaza firul de par de agresiunile termice.

-Fii atenta cum folosesti placa de par.In primul rand asigura-te ca parul e bine descurcat si ca au trecut cateva minute de la aplicare produsului de protectie. Apoi selecteaza suvite de par nu foarte subtiri si incearca sa nu trecu cu placa foarte repede, pentru ca firele de par nu se vor indrepta si vei fi nevoita sa repeti procedeul de prea multe ori. Insinsta pe varfuri si mai putin la radacina, deoarece cu siguranta vei dori sa ai si ceva volum.

citeste tot articolul pe www.acasatv.roVrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *