QDToate.ro

Ienuparul trateaza bolile ficatului

Ienuparul trateaza bolile ficatului

Ceaiul din boabe de ienupar
Cum se face?
Se prepara dintr-o lingura de fructe, peste care se toarna o cana de apa clocotita. Se recomanda persoanelor care sufera de guta, reumatism, bronsita, balonari.
Ce calitati si proprietati are ienuparul?
Ceaiul ienupar din aceste fructe stimuleaza transpiratia, ajutand la eliminarea toxinelor din organism, restabileste activitatea digestiva normala si, in acelasi timp, mareste pofta de mancare.

De retinut ca, daca un consum ponderat de ceai de boabe de ienupar creste pofta de mancare, boabele proaspete, consumate in cantitate ceva mai mare, scad pofta de mancare, ceea ce ar fi de ajutor persoanelor supraponderale. Adica te ajuta sa slabesti

Extern, se prepara un decoct din 20-30 de grame de boabe de ienupar la un litru de apa si se fac bai locale sau se pun comprese in caz de reumatism, acnee, eczeme.

Despre ienupar se spune ca prefera locurile luminoase si ca este rezistent la ger si seceta si nu are preferinte pentru un anumit sol, nu este mofturos, adica.

Asa vor fi si persoanele care apeleaza la tratamentul cu ienupar: puternice, rezistente si luminoase la chip.
Cum arata fructele de ienupar? Pentru detalii vezi poza alaturata. Cat costa ceaiul de ienupar? Pretul unei cutii de ceai  e in jur de 4 lei. Se poate cumpara online de aici.

sursa www.ziare.com


Exit mobile version