Echinaceea te fereste de gripa si raceala

 

Daca ai racit si ai gripa poti incerca niste remedii foarte eficiente si anume sa te recuperezi cu o terapie de plante medicinale.

Ce fel de ceaiuri te scapa de gripa si raceala? Una din cele mai eficiente plante este echinaceea.
– echinaceea: se poate face o infuzie de ceai de echinaceea sau se poate consuma sub forma de capsule sau tincutra de echinaceea zilnic pe perioada lunilor cu temperaturi scazute. Ce proprietati are echinaceea?

Este unul din cele mai puternice plante care intaresc imunitatea. Stimuleaza sistemul imunitar impotriva atacurilor bacteriene si virale, are efect protector asupra colagenului din pielea umana.

Cat costa  produsele din echinaceea?

Ceai echinaceea cumpara aici
Ceai echinaceea cumpara aici

 In comert se gaseste echinacee la urmatoarele preturi:

– ceai echinaceea se gaseste la un pret de 3 lei.
– tinctura echinaceea pret aproximativ de 5,99 ron
– capsule echinacea pret 9,9 ron pt 30 capsule

Unde le gasesc? De unde as putea face comanda? Le poti cumpara online pe site-ul acesta.

Cine foloseste ceai ? Va ajuta ? Va place gustul ceaiului ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.


Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *