Diabet- Ceaiuri pentru diabetici

Diabetul se poate trata cu ceaiuri si alte produse naturiste

 

Ceaiuri pentru diabetici
Cei care au diabet isi pot tine boala sub control daca urmeaza o dieta  si consuma diferite ceaiuri. Aceste ceaiuri sunt un real tratament in diabet.


Iata lista ceaiurilor care trateaza si amelioreaza diabetul. Lista este impartita pe fiecare zi a saptamanii in care ti se spune ce fel de ceai sa bei daca ai diabet

Luni : se recomanda sa bei un ceai din amestec din urmatoarele plante medicinale : salvie, fag, afin, frunze de nuc si frunze de dud. Se face o infuzie din 2 linguri din amestecul acestor plante in 600 ml de apa clocotita. Infuzia dureaza in jur de 3-5 minute dupa care se bea ceaiul preparat.

Marti : Se face un ceai din afin, teci de fasole, seminte de in, radacina de brusture si radacina de valeriana. Din amestecul acestor plante pui 1 lingura la 350 ml de apa. De data asta infuzia se face altfel – adica pui peste amestec apa rece si fierbi ceaiul 5 minute dupa care o lasi la infuzat in 5 minute.
Miercuri: Amestec din urzica, afin, matase de porumb, frunze de mesteacan, frunze de papadie, frunze de nuc. Infuzia se face ca si pt ziua de luni

Joi: Infuzie din frunze de dud, sanziene, trei- frati- patati, frunze de brusture, frunze de nuc si zburatoare. Infuzia – 2 linguri de amestec la 600 ml apa clocotita
Vineri: Se face ceai din melissa, radacina de pir, fenicul, coada calului, fructe de catina. De aceasta data se face decoct, adica se pune 1 lingura de amestec din plantele de mai sus la 350 ml apa rece care se fierbe timp de 5 minute si se mai lasa 5 minute la infuzat
Sambata diabetici trebuie sa bea urmatorul fel de ceai pentru tratament: amestec din afin, salvie, isop, coada-soricelului, frunze de dud, pufulita. Infuzie -2 linguri la 600 ml apa clocotita.
Duminica se face un ceai din radacina de valeriana, teci de fasole, paducel, fructe de ienupar, muguri de nuc, radacina de scai vanat. Se foloseste 1 lingura de amestec din aceste plante la 350 ml apa rece care se va fierbe cinci minute si se mai lasa la infuzat in cinci.
Acesta este o cura de ceaiuri pentru diabet.

Daca vreti sa incercati preparatele gata selectate pentru tratarea diabetului, dar nu neaparat doar ceaiuri, gasiti aici liste de produse naturiste pentru tratarea diabetului:

Tratarea diabetului cu ceaiuri

Capsule si alte produse pentru tratarea diabetului

Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *