Concurs Kaufland si Europa Fm.Cum castigi 500 lei?

 

Concurs Kaufland si Europa Fm.Cum castigi 500 lei pe ora?

Cei de la Kaufland au lansat azi 14 mai 2012 un super concurs. E vorba de posibilitatea de a castiga bani adica 500 de lei pe ora daca iti faci cumparaturile la Kaufland.

Cum poti participa la concurs? Simplu. Mergi la Kaufland, faci cumparaturi in valoare minima de 50 lei -valoarea totala cu TVA. Pastrezi bonul de casa. Apoi intri pe net pe pagina Kaufland www.kaufland.ro Bonul de casa te premiaza- sau pe radio EuropaFm  www.europafm.ro unde iti scrii numele, prenumele, telefonul, adresa de e-mail, adresa , data bonului de casa si numarul bonului de casa care are 12 caractere RL – numerele le gasesti sub data aflata pe bonul de la Kaufland.
Dupa ce te-ai inscris intri automat in concurs. Ai sansa sa castigi 500 lei pe ora.
Pana cand dureaza concursul Kaufland?
Perioada concursului cu 500 lei/ora dureaza in perioada 14 mai 2012 si 10 iunie 2012.

Concursul este lansat de Kaufland sub numele de “Cumperi si castigi 500 lei/ora” si e sustinut prin campani de Europa Fm. Regulamentul concursului il poti citi pe site-ul celor de la Kaufland in format .pdf

Cum stii daca ai castigat? Cei de la Europa fm vor face o extragere aleatori, cel extras va fi contactat telefonic. Daca nu raspunzi la telefon pierzi sansa de castig pentru ca se va trece la urmatoarea persoana extrasa.
Cand se fac extragerile? Cei de la Europafm vor face extrageri si vor suna de 10 ori pe zi de luni pana vineri si de 7 ori pe si in zilele de sambata si duminica. Toti cstigatorii vor fi anuntati pe postul de radio Europafm. Mai multe detalii gasesti in regulamentul concursului.
Bafta la castig !Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *