Concurs Vara DEROmania

 

Cum si ce castig cu DERO? Cei de la Unilever South Central Europe SA  au lansat un super concurs DERO sub campania Vara DEROmania.

In primul rand trebuie sa cumperi pachetele promotionale de detergent cu banda galbena DEROmania si trebuie sa deschizi pachetele cu dero. In pachete poti gasi 1 dintre sutele de mii de esarfe sau flori de par care sunt premii instant in pachet. In cazul in care nu ai gasit premii instant in pachetul de detergent vei gasi un cartonas cu care ai sansa sa castigi urmatoarele premii:

– 3 Tururi complete ale Romaniei cu cate o Dacia Lodgy nou nouta
– 12 weekend-uri prin Romania cu familia.

Cat dureaza concursul DERO? Concursul a inceput pe 15 iunie 2012 si tine pana pe 15 septembrie 2012.

Care sunt produsele participante la concurs? Pachetele de Dero Ozon de 2 kg, Dero Oxon LS de 4,6,8 kg si Dero Ozon 10 kg, Dero 2in1 Levantica si iasomie de 2 si 4 kg, 6 si 8 kg,10 si 12 kg, Dero 2in1 Flori tropicale si Iris alb de 6 kg, Dero 2in1 Magnolii albe si aloe vera 8kg,

Cum aflu daca am castigat excursiile?
Trebuie sa pastrezi cartonasul castigator din interiorul pachetului de detergent dar si bonul fiscal ce valideaza faptul ca ai achizitionat produsul.

Daca pe cartonas ai inscirs ca este un produs participant castigator trebuie sa suni la telefonul Infoline Campanie DEROmania tel 021.207.00.06

Detalii despre concurs si regulamentul concursului poti citi pe www.varaderomania.ro
sau pe pagina lor de Facebook sa viziteti 99 de locuri alese pe spranceana
https://www.facebook.com/DERORomaniaVrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *