Detoxifica organismul cu ceaiul Biyovis

Detoxifica organismul cu ceaiul Biyovis

-- produse de detoxifiere in locul ceaiului Biyovis care a fost retras de pe piata --

 

Cei care isi doresc o purificare interna a corpului pot urma o cura de detoxifiere numita”Detoxifierea economica cu ceai Biyovis”

Este vorba despre un ceai cu efecte curative benefice pentru sanatate. Prospectul ceaiulpoza cutie la ceaiul Biyovis ceaiul care te detoxifica si elimina toxinele in mod sanatosui Biyovis descrie acest ceai ca fiind un produs bun pentru cei care au diabet, cei care vor sa urmeze o cura de detoxificare.

Efectul benefic al consumului de ceai Biyovis este de reglare a greutatii deci ajuta la slabit, elimina problemele de digestie, regleaza funtionarea de rinichi, pancreas, bila si ficat,

Cum se bea ceaiul? Zilnic se recomanda consumul de ceai. De obicei dintr-un  pliculet filtru se prepara in jur de 2 sau 3 litri, care se bea rece sau cald. Se poate indulci cu miere.

Ingredientele Biyovis: acest ceai include urmatorii compusi: ceai verde, maces, urzica, roinita, floare de malva, frunze de bambus si frunze de lotus.

Cat costa? Pretul unei cutii de ceai Biyovis este in jur de 75 de lei. Se poate cumpara la centrul se sanatate Biyovis. Tot la acest centru poti beneficia si de tratamente pentru sanatate.

Aparent acest produs a fost retras de pe piata de catre producator, si nu se mai gaseste.
Recomandam in locul sau aceasta gama de produse de DETOXIFIERE

Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *