Cum scap de nas infundat?

 

poza cutia flaconului de spray pentru nas infundat bixtonim gelCum sa scap de nasul infundat? Daca ai nasul infundat si vrei sa scapi de asta incearca sprayul naza numit Bixtonin Xylo.
Ai auzit de acest spray pentru nas, probabil la televizor in reclame. Mai jos voi scrie ce scrie in prospectul sprayului Bixtonin in caz ca vrei sa stii mai multe despre el.
Prospect: – este un spray nazal indicat in caz de nas infundat care te ajuta sa respiri mai usor – e bun si in caz de rinita alergica sau rinita vaso-motorie – se recomanda si in caz de infectia urechilor pentru ca decongestioneaza mucoasa nazo faringiana.
Continumul unui flacon de spray nazal include clorhidrat de
xylometazolina in compozitie.

 Cum in folosesc? Dai cu sprayul naza in fiecare nara de cel mult trei ori pe zi, Apasi pe pompa flaconului odata dupa care insiri lent. Flaconul il tii pe verticala cu pompa orientata in sus. Are efecte secundare? Ce reactii adverse poate provoca Bixtonim Xylo?

 Reactiile pot fi de cresterea tensiunii arteriale, palpitatii si tulburari cardiace, tulburari de respiratie, dureri de cap, insomnie sau tulburari de vedre. In cazul in care iti apar astfel de simptome mergi la medicul de familie sau renunta sa mai folosesti sprayul pentru o perioada de timp.

 Ce pret are Bixtonim Xylo? Un flacon costa in jur de 8 lei. Se gaseste in magazine naturiste si in farmaciile din Romania. Chiar si pe net il poti cumpara, uite de exemplu se vinde pe site-ul www.farmaciastejare.ro
Cine a folosit bixtonim xylo? Ce parere aveti despre el? E bun, eficient? V-a scapat de nasul infundat? Ati avut reactii secundare? Haideti pe forum sa va spuneti parerile.Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *