Castiga un Audi A1 cu Lidl concurs pt masina

 

Cum as putea castiga o masina? Hipermarketul Lidl lanseaza un concurs extraordinar. Este vorba despre inscrierea la newsletterul Lidl si ai sansa sa castigi o masina super cool un Audi A1.

 Ce alte premii mai pot castiga cu Lidl? Pe langa masina, mai poti castiga 3 IPad-uri si 10 vouchere de cumparaturi. In ce perioada merge concursul Lidl cu masina? Concursul a inceput pe data de 18 octombrie 2012 si tine pana pe 18 noiembrie 2012 perioada de desfasurare.

Pentru a participa trebuie sa ai 18 ani impliniti si sa ai domiciliul in Romania. Cum particip la concurs? Intri pe site-ul de concurs al Lidl http://concurs.lidl.ro si intri in aplicatia aferenta jocului cu premii. Trebuie sa pilotezi masina de pe site-ul Lidl cu tastele pe care sunt sagetile de pe tastatura, dupa care te abonezi la newsletter Lidl Romanaia.

Primesti pe mail un link de la Lidl pe care il activezi daca dai click pe linkul primit si asa participi la concurs. Bafta la concurs! Regulamentul si termenii si conditiile concuruslui le poti citi pe site-ul Lidl.Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *