Cum functioneaza Ipad mini?

 

Pentru amatorii de gadgeturi de ultima generatie un produs la moda etre renumitul Ipad mini. E disponibil si in Romania prin magazinele Emag.

Ce stie sa faca? Ce poti face cu un ipad mini?
Pentru inceput in acest articol e dat ca exemplu un ipad mini cu 32 Gb memorie flash integrata, contine camera web FaceTime, autofocus, iSight de 5 MP, poti folosi aplicatiile Safari, Photos, AppStore (aplicatii disponibile de la Apple si pentru Ipad normal -unde sunt peste 275.000 de aplicatii de descarcat), Maps (harti), PhotoBooth, Reminders, Camera, Facetime, Itunes, Muzica, Ceas, Calendar, Mesaje, Newsstand (stiri), Videoclipuri, Jocuri, Contacte, Notite.

Sistemul de operare al Ipadmini este IOS6. Bateria tine pana la 10 ore(wi-fi.)
Ecranul este multi-touch, cu diagonala de 7,9 inch.
Cat costa un iPad mini? Preturile incep de la 2190 de lei (de ex pt cel de 32 GB). De unde se poate cumpara? Prin reteaua Emag iti poti face comanda direct de pe net de pe site-ul www.emag.ro si iti trimit produsul dirct acasa.
Foarte important! Cei de la Emag iti da posibilitatea sa alegi o garantie de plus 1 sau 2 ani sau de Service Expres cu care platesti niste bani in plus dar macar daca se strica ceva iti rezolva ei problemele cu ipadmini (daca va fi cazul). Desigur ai sansa sa cumperi un Ipad mini mai ieftin daca cumperi unul resigilat, adica a fost cutia noua deschisa si poate avea zgarieturi fine pe spate.

Cine are ipad mini? E multumit de ce stie? Recomandati sa imi cumpar si eu un ipad mini sau nu? Merita banii? Astept pareri si comentarii in rubrica de mai jos.Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Produse noi