Cum trimit SMS de pe internet pe telefon

 

trimit sms de pe calculator pe telefonVreau sa trimit SMS de pe calculator pe telefonul mobil, se poate? Da se poate, orice calculator conectat la internet poate trimite SMS pe orice telefon mobil din Romania sau in strainatate.

Iata cateva site-uri de pe care poti trimite mesaje, SMS-uri gratuite, care functioneaza. Le-am testat si merg de minune in Romania.

Trimite mesajele instant in citeva secunde. Trimite mesaje de pe calculator, laptop sau tableta pe telefon mobil.

1- Site-ul www.mesajgratuit.ro Te lasa sa trimiti zilnic 3 sms-uri de la acelasi IP/acelasi calculator. Poti trimite mesajele in retele Vodafone si Orange. Daca te inscrii pe site cu datele tale poti trimite 5 mesaje pe zi catre 1 numar, iar daca ai 100 de prieteni la fiecare ii poti trimite cite 5 mesaje

2- http://www.3sms.ro Nu trebuie sa-ti faci cont ca sa trimiti mesajul. Poti trimite mesaje de pe net pe telefon. Poti face cu ei si publicitate prin telefon.

3- http://www.whosms.ro/ Poti trimite sms la clienti cu oferte si promotii, concursuri, cupoane de reduceri, alerte mobile.Aici trebuie sa iti faci cont ca persoana fizica sau persoana jurifica pentru trimitere sms.
Voi de pe ce pagini web trimiteti sms sau mesaje pe mobil?Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *