Cum platesc rovigneta cu SMS ?

 

Cum se poate face plata de pe telefon mobil sau smartphone, prin SMS pentru rovigneta (rovinieta, cum scriu unii ­čÖé ) masinii ? Daca esti pe drum si nu ai unde sa cumperi rovigneta,  poti face economie de timp prin plata rovignetei cu ajutorul telefonului tau mobil.


Este vorba despre o aplicatie de telefon care a fost lansata de Auto.ro.

Ce trebuie sa faci ? Aplicatia are versiuni disponibile atat pentru telefoane cu sistem de operare Android, cat si pentru cele cu iOS. Daca telefonul tau e cu Android (de ex. smartphone ) atunci trebuie sa navighezi de pe telefon pe Google Play, si sa descarci aplicatia “Auto.ro” si sa o instalezi pe telefonul tau !

Daca mobilul tau e cu iOS, atunci trebuie sa mergi pe Apple Store, si sa descarci si instalezi aplicatia potrivita. Nu va trebui sa cauti prea mult, linkurile aplicatiilor le ai aici:

https://itunes.apple.com/gb/app/auto.ro/id430804021?mt=8
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netbridge.autoro

De pe tableta nu vei putea rula aplicatia,  pentru ca trebuie sa ai un numar de telefon real de pe care sa il trimiti. Eventual poti incerca si scrii numarul de telefon  pe care ai credit in aplicatia respectiva, daca neaparat vrei sa folosesti acest app de pe o tableta si nu de pe un telefon (sa ne scrii daca merge si asa, sa publicam informatia aici)

Dupa ca ai descarcat aplicatia direct pe mobil, trebuie sa o instalezi printr-un simplu click pe butonul aplicatiei. Dupa instalare, vei gasi mai multe instrumente utile in aplicatia auto.ro:

In zona servicii auto vor fi:

 poza aplicatia plata rovigneta prin sms aplicatie romaneasca pt telefoane– Masina mea (care iti trimite notificari cand iti expira RCA-ul, ITP-ul, rovigneta, etc.)

 – Rovigneta – aici platesti prin SMS sau prin card bancar – trebuie doar sa iti scrii datele masinii, selectezi data, durata de valabilitate a rovignetei si numarul de inmatriculare a masinii
Poti plati rovigneta pe 1 zi, 7, 10, 30 zile.

SMS-ul trebuie trimis la numarul 7500. Primesti  instructiuni pentru confirmarea datelor si o confirmare de emitere a rovignetei cu seria si durata ei de valabilitate

Cine are telefonul pe abonament indiferent ca e Cosmote, Orange, Vodafone se aplica TVA-ul corespondent acestei operatiuni, direct pe factura de servicii de telefonie mobila.

Pe langa achizitionarea rovignetei, cu ajutorul acestei aplicatii  poti afla si unde sunt benzinarii, spalatorii, unitati de service auto, parcari, statii ITP, firme de asistenta rutiera pentru masini, tractari auto, taxi, piese auto, puncte ATM bancare, si pensiuni in Romania.

Detalii mai multe poti citi direct pe site-ul sursa http://www.auto.ro/
[ Sursa imagine: site auto.ro ]Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Las─â-mi adresa de e-mail ┼či ├«┼úi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.

Produse noi