Model curriculum vitae in limba maghiara

 

Pentru persoanele care cauta angajare in afara tarii, si doresc sa depuna un Curriculum Vitae la o firma din Ungaria, un CV scris corect in limba statului vecin poate insemna diferenta dintre angajare pe loc, eventual pe un post mai bun, si cautarea in continuare a unui loc de munca.

Un CV scris corect face minuni, dovedeste in primul rand ca iti pasa, ca ai depus efortul de a scrie un CV corect, si mai ales, daca e vorba de un CV scris in alta limba decat limba materna a aplicantului, dovedeste respect fata de nationalitatea angajatorului, respect fata de tara straina in care doresti angajare.

Iata deci, care sunt traducerile corecte ale datelor personale ale aplicantului. Vom descrie mai jos cativa termeni in limba Romana, traducerea lor in lb. Maghiara, apoi traducerea catorva limbi straine, si la sfarsitul articolului, va oferim doua modele de CV in limba Maghiara, unul in format Word (editabil in orice versiune a suitei Microsof Office sau Open office / Libre Office), unul in format PDF, si unul direct in HTML, care poate fi vizualizat direct aici in browser si folosit ca model. Explicatiile termenelor le vedeti in imagini si/sau in fisierele PDF sau XLS pe care le puteti, de asemenea, descarca.

Prin click oricare din primele 2 imagini, puteti descarca insasi documentul care contine ambele imagini si cateva observatii, explicatii referitoare la diferentele dintre cele 2 limbi.


imagine tabel expresii uzuale folosite in curriculum vitae cu traduceri in lb. maghiara

Documentul intreg, din care sunt extrase cele doua imagini, pentru cine doreste sa il pastreze, (contine si cateva explicatii) :
in format PDF:
in format XLS:
(formatul XLS se poate deschide in mai toate programele office de calcul tabelar, gen excel, open office spreadsheets, etc.)

Daca la clickul pe imagini, sau direct pe legaturile de descarcare a fisierelor, vi se deschide direct in browser fisierul PDF, este mai bine sa il salvati undeva direct pe calculator, pentru ca ulterior e mai usor de localizat pe calculator.

Si modelele sumare de curriculum vitae, unul in format HTML – se deschide direct in browser (navigator) in alta pagina, si unul in format DOC, pentru descarcare direct si eventuala editare in orice editor de text gen word, open office writer, etc.

Model curriculum vitae minim, in limba maghiara, format .DOC

Model curriculum vitae minim, in limba maghiara, format .PDF

V-a fost de folos ? Comentarii, pareri ? Aveti nevoie de ajutor in continuare pentru intocmirea unui CV in limba maghiara ? Lasati-ne un comentariu in casutele de comentarii de sub articol si vom incerca sa va raspundem cat mai curand posibilVrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *