Cum sunt deschise bancile pe 15 august 2013?

 

Joi 15.08.2013 e zi libera oficiala. Se serbeaza in Romania Adormirea Maicii Domnului, conform Ortodoxiei, si nu se lucreaza in multe locatii.

Pentru cei care vor sa stie programul bancilor in aceasta zi,  iata mai jos cateva exemple:

– Banca Comericala Carpatica sau prescurtat BCC,(B.C.C) va avea toate unitatile bancii inchise

– Bank of Cyprus Romania e inchisa – zi nebancara declarata de catre autoritati
– La Raiffeisen Bank unitatile bancii vor fi inchise, insa puteti merge la oficiile din hipermarketuri, mall-uri si reteaua Selgros, unde agentiile bancii vor fi deschise in acesta zi, dupa program de lucru obisnuit, respectiv, conform programului locatiilor in care se afla.

Din pacate marea majoritate a bancilor nu au publicat nimic legat de aceasta zi, adica nu scrie pe siturile lor, daca vor avea sucursale deschise sau nu. Ma refer la banca Bancpost, Banca Transilvania, nici la BCR, BRD, Piraeus,  aceste banci nu au afisat inca orarul pentru 15 august anul curent. Probabil, cum managerii filialelor lor traiesc inca cu mentalitati conforme unor vremuri de demult apuse, ei gandesc ca este suficient sa scrii cu pixul pe o foaie de hartie, si s-o afisezi pe usa de intrare cu o banda adeziva, (am vazut destule si din astea ­čÖé  )

Desigur Posta Romana, nici la CEC, nici ghiseele de la ENEL nu vor lucra decat incepand din 16 august 2013 care cade pe o zi de vineri. Iar acum, de cateva minute, am citit intr-o stire pe net, ca guvernul lucreaza la publicarea rapida a unei ordonante de urgenta, sa faca si ziua de 16 o zi libera, ziua de vineri insa va trebui sa fie recuperata intr-o zi nelucratoare, in care se va lucra.

Totusi, daca trebuie sa trimiti colete sau pachete, sau sa primesti prin curierat, afla ca cei de la Fancourier lucreaza dupa programul lor normal !
Felicitam Fan Courier si firmele care vor lucra dupa program normal, pentru ca intr-o tara in care comertul este la pamint, NU de mai multe zile libere si lalaiala este nevoie, ci de mai multa munca si intelepciune.

Magazinele mari, hipermarketurile vor avea deschis dupa orarul lor normal din timpul saptamanii.Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Las─â-mi adresa de e-mail ┼či ├«┼úi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *