Cum sa convertesti / sa transformi intre diferite formate video

 

Cu cateva zile in urma am avut nevoie sa convertesc niste fisiere descarcate de pe youtube, intr-un format care se poate reda cu ajutorul unui DVD player putin mai vechi, si am inceput sa caut pe google dupa un program bunicel si daca posibil, gratuit, complet, nu doar versiune de proba, pentru convertirea intre diversele formate video.

Am gasit un program mic si foarte eficient, numit “Any Video Converter”, si am fost foarte placut surprins de cat de simplist si totodata, cat de eficient si complex este acest program de conversie video.

Interfata programului este simpla, importarea fisierelor de convertit este foarte usoara, si selectarea optiunilor pentru conversie, deasemenea, foarte usoara.

Permite convertirea in si din cateva formate uzuale, are inclusiv filtre pentru conversia in formate recunoscute de play station, xbox 360, apple TV , si alte ciudatenii care pe la noi prin Romania nu sunt foarte folosite, in schimb, are si toate celelalte formate mai folosite, gen .avi, .mpg, DVD, etc.

poza cu programul care converteste formatele video
Convertor video in windows xp

Convertorul are niste filtre foarte folositoare, poti seta inclusiv tipul de codec audio si codecul video pe care sa il foloseasca, interfata prezinta inclusiv codecul clipurilor originale, poti seta dimensiunile de clip ale fisierelor rezultate, precum si rata de cadru pe secunda, si genul de sincronizare intre secventele imagine si cele audio.

De asemenea, am descoperit ca in setari, poti seta programul sa fie afisat inclusiv in limba Romana, deci e un utilitar care poate fi de mare ajutor creatorilor de videouri hobby entuziasti, cat si celor care se ocupa de conversie la nivel profesional. Programul permite si stabilirea numarului de procese interne pe care le va folosi – foarte, foarte util in cazul sistemelor dotate cu procesoare multithread/hyperthread si celor cu procesoare dual core sau mai tari.

Fisierele rezultate sunt de calitate excelenta, sunt foarte multumit de acest program, il recomand cu toata sinceritatea !

Puteti descarca programul vizitand pagina sa pe internet AICI sau prin click pe imaginea aplicatiei de aici din acest articol.

Parerile si comentariile, le puteti lasa in casuta de comentarii facebook de sub
articol.


Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *