Cum castigi o Dacia Duster cu Kaufland ?

 

Incepand cu data de 24 august 2013 la Kaufland se lanseaza un nou concurs. Numele concursului este “Kaufland si EuropaFM te premiaza din toata inima”.

Si anul trecut a fost organizat un concurs asemanator, si anume trebuia sa pui un sticker (abtibild) in forma de inimioara pe masina, si puteai castiga bani sau premiul cel mare. Ei bine, concursul se repeta, poti castiga si in 2013, tot alaturi de EuropaFM si Kaufland !

Ce se poate castiga ? Ai sansa sa castigi 500 de lei pe ora, sau marele premiu, o masina Dacia Duster, a carei extragere se face in data de 27 septembrie 2013.

poza cu abtibildul de la concursul Kaufland si Europafm in forma de inima
Asa arata stickerul de lipit pe masina

Cum se participa la concurs ?


 In perioada 24.08.2013 si 24.09.2013, mergi la orice magazin Kaufland din Romania, iei de la casa de marcat o inimioara gratuita cu logoul Kaufland si EuropaFM. Il lipesti pe masina in loc vizibil. Intri pe net pe site-ul studioului de radio EuropaFM, pe www.europafm.ro si te inscrii cu datele personale in concurs.

Aici e vorba de numele si prenumele tau, adresa completa, numarul de inmatriculare al automobilului pe care ai lipit abtibildul, magazinul si orasul de unde ai facut cumparaturile, nr de telefon si emailul tau.

In perioada 30 august 2013-24 septembrie 2013, asculti in timpul saptamanii radio Europafm, si ai sansa sa castigi suma de 500 lei pe ora.

Desigur, organizatorii concursului iti recomanda sa mai faci cumparaturi repetate pe la Kaufland ­čÖé

Pe 27.09.2013, afli daca esti printre castigatorii masinii ­čÖé

Bafta la concurs !

Regulamentul concursului il poti citi in format .pdf pe site-ul http://www.europafm.ro/&files/regulament-inima-2013.pdf sau www.kaufland.roVrei să afli despre reducerile de preţ ?

Las─â-mi adresa de e-mail ┼či ├«┼úi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *