Castiga un Vodafone Smart Mini acum

 

Cum as putea castiga un smartpohne? Cei de la Vodafone si Radio Kiss Fm au lansat un super concurs. pentru Generatia Smatphone E vorba de un premiu ce consta intr-un pachet Smart mini cu Seenow preinstalat. Logoul promotiei este dedicat tinerilor, adolescentilor care isi doresc un smartphone.

Cat tine concursul ?  Durata concursului este intre 16 septembrie 2013 si 27 septembrie 2013.

Vodafone Smart Mini

Ce trebuie sa faci sa participi ? In fiecare zi in timpul saptamanii lucratoare, adica de luni pana vineri trebuie sa asculti la radio Kiss fm Cronica Carcotasilor. Se va pune o intrebare a zilei la care tu trebuie sa trimiti un sms haios la nr 1823 si ai sansa sa castigi un smarthphone cool si la moda.

Ca sa fii si tu mai…smart 🙂

  Pagina concursului promovat la radio o gasesti pe http://www.kissfm.ro/vodafone

Ce este in pachetul castigat ? Premiul consta in telefonul Smart mini de la Vodafone, sms nelimitat in orice retea, 2000 de minute de convorbire in retea, 100 de minute nationale si 150 MB trafic internet inclus. Ai inclus in pachet acces nelimitat la jocuri, muzica si tv, timp de 3 luni.

Ce specificatii are smartphone-ul mini ? Are sistem de operare Android JellyBean 4.1, procesor de 1 Ghz, ecran de 3,5 inchi, rezolutie 320 pe 480, memorie interna 2,4 Gb, RAM 512 MB, camera foto cu 2 MP, bluetooth, wi-fi, slot pentru card de memorie suplimentar

Detalii despre telefonul pe care il poti castiga, gasesti direct pe www.vodafone.roVrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse noi