Cum castig un IPhone5?

 

Vreau si eu un IPhone5. La ce concursuri pot castiga unul ? Iata o oportunitate pentru cei care isi doresc un IPhone 5. Cei de la Antena Play cu ajutorul carora poti vedea online pe internet canalele tv Antena1, 2,3, Euforia TV, GSP TV si canalele exclusive Antena Monden, Antena Stars, Tv Novela, Antena News, ZU Chanel, Mireasa pentru fiul meu, au lansat un super concurs de toamna.


Mai poti vedea pe antena play emisiunile acces direct, neatza cu Razvan si Dani, Next Star, iComedy, Te cunosc de undeva, Sinteza zilei, Concert Parazitii. In gura presei, Te pui cu blondele, Observator.

Care e durata concursului ?

Premiu la concursul AntenaPlay

Incepand cu ziua de 17 septembrie 2013 si pana pe 8 octombrie 2013, ai sansa sa castigi iphone-ul daca iti faci un abonament activ si platit la AntenaPlay.

Ce trebuie sa fac sa ma inscriu la concurs ? Mergi pe pagina web AntenaPlay, iti faci cont, platesti si  te abonezi, apoi intri in cursa pentru castigarea megaconcursului.

Ce mai poti castiga cu antenaplay ? Premiile campaniei consta in:
-1 voucher care e valabil jumatate de an (6 luni) care iti da acces gratuit la emisiunile video de pe Antenaplay,
– cartela Orange
– telefonul Iphone5 (este de culoare neagra, capacitate stocare de 16 GB)

Castigatorii concursului vor fi anuntati pe 10 octombrie 2013.

Detalii privind regulamentul de concurs poti citi pe http://antenaplay.ro/megaconcursVrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Produse noi