Cum poti reveni la Yahoo Mail versiunea mai veche

 

Interfata neprietenoasa, recenta a Yahoo Mail

Daca esti unul dintre sutele de mii de utilizatori nemultumiti de modificarile facute recent in interfata Yahoo Mail (imagine nr.1), si te gandeai deja ca treci la un alt provider de e-mail, nu dispera, iata ca exista posibilitatea de a te reintoarce la o versiune a interfetei care era mult mai prietenoasa, chiar daca si acea versiune a fost introdusa doar de cateva luni de zile.

Iata ce trebuie sa faci: o data intrat in cont (autentificare), in partea dreapta-sus vei vedea o steluta sau iconita ca o rotita a unui mecanism.


Muta cursorul de mouse pe acea iconita, NU TREBUIE SA DAI CLICK. Doar muti cursorul pe iconita, si astepti cateva secunde.

Imagine nr. 2 – Acces la meniu setari, Yahoo Mail

In functie de viteza calculatorului de pe care navighezi, respectiv, in functie de cativa alti factori (sistem de operare folosit, memorie, etc.), poate dura si cateva secunde bune, pana apare un meniu acolo (imagine nr. 2).

Din meniul care apare, glisezi cursorul de mouse pe “Setari”, si dai click cu butonul din stanga al mouse-ului. In fereastra care va aparea dupa cateva secunde, intr-un cadran care va bloca tot restul ecranului, selecteaza in coloana din stanga, a doua optiune, “Vizualizare e-mail”.
(Imagine nr. 3)

In partea dreapta a cadranului, se vor incarca optiunile pe care le poti modifica referitor la vizualizarea e-mailurilor. In partea de jos a acestor optiuni, va aparea o optiune cu doua butoane radio selectabile, “Functionalitati complete”, si “De baza”, dintre care prima va fi deja bifata.

Daca nu se vad din start aceste doua optiuni,  inseamna ca ai rezolutia monitorului putin mai mica decat s-au gandit cei de la Yahoo ca vor folosi utilizatorii lor, nici o problema, dai scroll / glisezi tinand de butonasul de glisare, in partea dreapta a cadranului, pana apar ambele.

Imagine nr.3 – Selectie optiuni pentru vizualizare e-mai si
butoanele de radio pentru revenirea la versiunea anterioara

Selecteaza optiunea “De baza” prin click pe butonul de radio respectiv. Imediat, va aparea o notificare scrisa cu rosu, care iti va atrage atentia, ca folderul de mail se va reincarca in momentul in care vei da click pe “Salvare”.

Dai click pe “Salvare” si astepti cateva secunde. Yahoo mail va reveni la versiunea anterioara modificarilor recente, intr-o forma mult mai “user-friendly”, mult mai usor de folosit.
(Imaginea nr.4)

 La iesirea din cont, daca ai setat in browserul tau sa elimine cookie-urile, la fiecare autentificare, va trebui sa re-setezi aceste optiuni.

Daca nu ai setat eliminarea cookie-urilor, respectiv, habar nu ai ce sunt alea si cum se seteaza, e bine, o singura modificare, asta pe care tocmai ai facut-o (speram, ca ai facut-o), iti va pastra interfata din contul de e-mail in “forma” mai veche, anterioara ultimelor modificari.

Imagine nr. 4 – Yahoo Mail, cu interfata anterioara, mai prietenoasa si mai usor de folosit

Te-a ajutat articolul ? Da si tu un “Like” pe facebook, daca ai cont “MeritaCitit”, voteaza, da-i un “merita”.
Trimite-le prietenilor tai suparati pe noua interfata a Yahoo Mail, adresa articolului. Sau lasa un comentariu si permite casutelor de comentarii sa publice comentariul impreuna cu adresa articolului, pe contul tau de retea de socializare online.Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *