Cum poti primi o tableta de la Romtelecom?

 

Cei de la Romtelecom au lansat o super oferta la promotie pentru clientii noi care se aboneaza la ei.
Cine devine client nou la Romtelecom si alege un pachet 3p adica televiziune, telefon si internet de la ei, primeste gratis o tableta marca Samsung 3G si Net nelimitat pe tableta de la Cosmote. In reclama lor apare Smiley si Bartos.

Ce include acest pachet? Oferta contine 9 tipuri de pachete cu preturi lunare incepand de la 117 lei pana la 139 de lei pe luna. Clientii care isi fac contract la ei vor primi acces pe tableta la filmul Avioane care va merge cu aplicatia Dolce Mobile TV for tablets. Acest film va rula in perioada 1 ianuarie 2014 si 31 martie 2014 si se va putea vizualiza printr-un cod unic scris pe cutia tabletei promotionale.

Asa arata tableta Smamsung 3G

Ce specificatii are tableta Samsung data de Romtelecom? Tableta are procesor de 1,2 Ghz Dual Core, sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean, ecran de 7 inch, m
emorie interna de 8 Gb, wireless 3G, memorie externa pana la 32 GB, 2 webcamuri una de 3MP si una de 1.3 MP.

Campania “Iarna asta magia se dubleaza” a inceput din 25 noiembrie 2013 si dureaza pana pe 31 ianuarie 2014. Oferta tine pana in limita stocului disponibil la tablete.

Unde pot comanda pachetul la Romtelecom? Poti merge la oricare din sediile/birourile Romtelecom sau Cosmote din tara sau poti face comanda direct pe internet pe site-ul http://www.romtelecom.ro/dubleaza-magia

Comanda se poate face si prin telefon la numarul 021.9890

Regulamentul promotiei si datele exacte ale pachetelor oferite(nr canale de tv, viteza internet, etc) le puteti gasi pe site-ul mai sus mentionat.Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *