Cine canta la Revelion 2014 la concerte in aer liber in Bucuresti ?

 

Daca faceti Revelionul in centrul orasului la petrecerile din aer liber si vreti sa stiti ce concerte vor avea loc, iata mai jos lista cu toti cantaretii care vor canta la Revelionul 2014.

 In Bucuresti de Revelion vor fi 3 petreceri in aer liber.
1- Unul in Piata Revolutiei numit Superevelion. Concertele incep de la orele 20.00. Aici veti avea parte de muzica buna pentru ca vor canta Sore, Cabron, Smiley, Voltaj, Loredana si Vocea Romaniei.

2- Cealalta petrecere in capitala va fi Piata Constitutiei numita Revelion de poveste. Si aici concertele incep de la ora 20.00. Totul incepe cu un spectacol de dans si jonglerii cu torte aprinde cu Trupa Barbarossa. Apoi canta Mandinga, Delia, Puya, Vunk, COnnect-R, Loredana, VOltaj, What’s Up feat. DeMOga Music, Shift, Liviu Teodorescu, Adda, Sorana, Ciprenko si Lally. Desigur vor fi focuri de artificii timp de un sfert de ora. Dupa care canta Smiley, CRBL, Alex Velea si Andreea Banica.

3- Alt treilea loc unde va puteti distra de Revelion in Bucuresti este in Parcul Titan(IOR) unde evenimentul incepe de la orele 19.00. La deschidere va fi un spectacol cu 20 de copii grupul Ceata lui Vutejanu care vor canta cu intrumente traditionale, clopotei si buhai. Dupa care canta pe scena din parc Taxi, Bere Gratis, Proconsul, Antonia, Anda Adam, Annes, Vunk, Puya, Hara. Desigur si aici vor fi focuri de artificii.

Distractie placuta si Un an nou fericit!!Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse noi