Ceai energizant cu ceai verde si alte ierburi aromatice

 

Cum pot scapa de oboseala? Daca vrei o metoda de energizare dar sa nu fie cafea sau bautura energizanta poti incerca un ceai din plante medicinale.

Se cheama Ceai Energizant cu ceai verde si este produs in Romania de firma Fares.

Prospectul ceaiului scrie ca doar dupa 1 singura ceasca de ceai consumata are efect instant pentru ca alunga senzatia de oboseala si iti reda energia pentru a putea lucra, invata in continuare.

Ceai verde si plante medicinale -cel mai bun ceai antioboseala romania
Cutia ceaiului energizant
comanda aici
livrare in Romania

Ce ingrediente contine acest ceai?

Ceaiul natural este compus dintr-un buchet de ierburi aromatice deosebite: lemongrass care este cunoscut ca iarba de lamaita in limba romana sau Cymbopogon citratus in denumirea stiintifica, flori de hibiscus numit si trandafirul chinezesc, macese numite in engleza dog rose iar in latina Rosa canina.

Mai contine busuioc, numit Ocimum basilicum in latina si Basil in limba engleza, radacina din lemn dulce cunoscut ca si raculet sau Glycyrrhiza glabra in denumirea stiintifica, frunze de rozmarin – se cheama Rosemary in engleza si Rosmarinus officinalis in denumirea latina.

Alte ingrediente sunt: frunze de ceai verde numite Green Tea in engleza si Camellia sinensis in latina, fructe de fenicul numite Fennel in lb.engleza si Foeniculum Vulgare in latina, rizomi de ghimbir -numite Ginger in engleza si Zingiber officinale in latina, Fructe de Cardamom numite la fel in engleza si Elletaria cardamomum in latina, cimbru se cheama in engleza Summer savory si Satureja hortensis in latina, Sulfina cunoscuta ca si iarba de piatra in denumirea populara – Melilotus officinalis  in latina si Sweet clover in engleza.

Comanda aici acest ceai energizant cu livrare in  strainatate diaspora
Comanda aici acest ceai
energizant cu livrare in
strainatate diaspora

Cat costa ceaiul energizant ? O cutie cu 20 de pliculete cu snur are un pret de aproximativ  10 lei.

Se gaseste si se poate cumpara la orice farmacie, shop cu profil naturist, magazin de ceaiuri sau online direct AICI cu livrare in Romania.Ceai Energizant

Update!

Daca esti in strainatate si vrei sa cumperi Ceaiul Energizant cu ceai verde -il poti comanda online direct de la acest shop online care face livrari in toata Europa pentru cei din diaspora.

 Ceaiul la ei are un pret de aprox 5  euro, dar merita daca vrei sa gust un ceai romanesc natural.

A incercat cineva deja acest ceai cu ceai verde care da energie? V-a placut gustul? E eficient ? Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebookgoogle plustwitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.


Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse noi