QDToate.ro

Ceai care ajuta la scaderea greutatii corporale

Imi doresc sa slabesc, ce sa folosesc? Daca iti doresti un remediu natural pentru obezitate si kilograme in plus poti incerca sa slabesti cu noul ceai de la Sun Herbal Tea. Ceaiul se numeste” Ceai pentru scaderea greutatii” si contine numai compusi naturali.

Prospectul scrie ca ceaiul are efecte tonice, iti da energie, si desigur contribuie la slabire pe cale naturala.

Ce ingrediente contine? Ceaiul este o combinatie intre frunze de
lotus (numele stiintific Nelumbo nucifera), coji de portocal dulce,(Citrus sinensis), seminte de senna (Cassia senna), ceai verde (denumirea latina Camellia sinensis), fructe de paducel (Crataegus pinnatifida), miere

Cutia ceaiulu de slabit

 Cum se consuma? Modul de utilizare a acestui ceai de slabit este urmatorul: In fiecare zi se bea o singura cana din acest ceai. Prepararea ceaiului se face prin infuzare, asta inseamna ca intr-o cana pui 1 pliculet peste care torni apa fierbinte. Acoperi cana 10 minute dupa care bei ceaiul imediat. Nu se indulceste pt ca deja contine miere. Nu contine cofeina.

 Cat costa? O cutie cu 20 de plicuri are un pret de aproximativ 22 de lei. Unde se gaseste? Momentan se vinde online pe site-ul https://www.doctorulverde.ro
Nu stiu daca e disponibil in magazine naturiste, plafare sau farmacii eventual revin cu mai multe detalii.

Cine a slabit deja cu acest ceai? Are efecte secundare, poate provoca simptome alergice? Astept pareri sub articol la comentarii sau opinii pe forum.


Exit mobile version