Cum pot castiga un iphone, cu eurocor ?

 

Stiati ca exista acum posibilitatea sa castigati un iPhone ?? Da, e adevarat ! Si nu e nici gluma !

Ce trebuie sa faci sa castigi acest iPhone ? Nimic mai simplu. Intri pe acest sit Eurocor… soliciti o lectie demo gratuita din cursul pe care iti doresti sa-l urmezi si ai sansa sa fii solicitantul numarul 1000 care castiga marele premiu un lingou de aur.

Ce este Eurocor? Este o companie care ofera posibilitatea celor care doresc sa urmeze cursuri de perfectionare la distanta sa invete materia preferata.

Este o metoda de invatare eficienta ce contine cursuri -lectii saptamanale si CD-uri audio. Dupa terminarea cursurilor Eurocor ai sansa sa primesti un Certificat de absolvire Eurocor care il primesti desigur in urma unui test de evaluare dupa terminarea cursurilor prin corespondenta.

Beneficiile cursurilor Eurocor sunt urmatoarele: inveti acasa cand ai tu timp pentru invatare, alegi tu cand sa absolvezi cursul, un curs necesita cel mult un sfert de ora pe zi, primesti acasa cursurile prin posta in orice locatie din tara, si platesti in fiecare luna pentru fiecare curs in parte.

Cat costa cursurile? Un curs are un pret aproximativ de 60 de lei/caiet, la care se adauga taxa de expediere.

Ce materii se pot invata prin Eurocor? Ei ofera posibilitatea sa inveti urmatoarele cursuri : limbi straine: engleza nivel incepatori, germana, italiana, japoneza, olandeza, franceza etc., cursuri de contabilitate, cosmetica si machiaj, design si programare web, operator calculator, arta culinara, inspector resurse umane, cum sa-ti dezvolti propria afacere, prelucrare si validare date si multe altele.

Pentru mai multe detalii intrati pe pagina Eurocor -Institul European de Cursuri prin CorespondentaVrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *