Cand incepe Rabla 2014 si cum poti primi tichetul valoric

 

In ce data incepe proiectul de casare a masinilor? In acest an programul Rabla 2014 incepe din 1 aprilie.
Fata de anul trecut vor fi mai multe modificari in procedeu.  Daca pana cum depuneai masina si primeai tichetul pentru rabla predata in mana in format tiparit, anul acesta tichetul va fi doar in format electronic.

Masini pt rabla 2014

Cate tichete se vor disribui pe judete? Impartirea tichetelor va fi altfel decat anul trecut. Adica in functia de cererea dealerilor auto la care se depun cerereile pentru o masina noua cu tichetul de la rabla in acel mod se va  elibera tichetul pentru fiecare judet/oras in parte. In acest an se distribuie in total 20000 de tichete, in valoare de 6500 lei fiecare.

Cum se procedeaza? Daca aveti o masina mai veche de 8 ani se considera -“rabla” si poate fi predata la casare.
Primul pas totusi e sa mergeti la un dealer auto/firma care vinde masini – unde va inscrieti pe lista. Apoi duceti masina la colectorul de fier vechi din orasul dvs. Urmatorul pas e sa mergeti la Politie unde radiati masina. Ultimul pas e intoarcerea la firma de unde cumparati masina si incheiati un contract de vanzare-cumparare.
Timpul de casare si radierea rablei este de 30 de zile.
Se poate vinde tichetul valoric? Da, se poate preda dreptul de folosire a taxei de casare de 6500 de lei. Tichetul electronic va fi eliberat direct pe numele persoanei care cumpara autoturismul nou.

Pentru cei care doresc sa stie unde se pot duce masinile la casat si cum sa faci documentatiile necesare recomand pagina www.rabla.ro unde gasiti etapele pentru casarea rablei, lista de verificare a documentelor si lista centrelor autorizate Remat din Romania.Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *