Vrei un cadou de 90 de lei ? Confirma adresa ta de e-mail aici:

 

O initiativa deosebit de interesanta din partea operatorului unui mall online din Romania, un cadou de 90 de lei oferit tuturor celor care se inscriu cu o adresa de e-mail valida in clubul elefant, si confirma adresa lor de e-mail.

Este vorba despre un mall online, care vinde de la carti electronice din diverse domenii cum ar fi dezvoltare personala, carti premiate Pulitzer, Nobel, conspiratii si scandaluri politice si mondene, si pana la carti de dieta si fitness, articole pentru copii, jucarii, vestimentatie si imbracaminte pentru diverse ocazii pentru toata familia, bijuterii, ceasuri, si inclusiv cosmetice pentru femei si barbati.

Imaginea campaniei 90 de lei cadou in club de shopping online
Cadou 90 de lei de la clubul
 privat de shopping, pentru
inscrierea cu o adresa de
e-mail confirmata

Cu alte cuvinte, vinde cam de toate, o gama foarte larga de articole ­čÖé

Clubul de shopping operat de acest mall online este accesibil in mod exclusiv membrilor inscrisi cu o adresa de e-mail valida, si confirmata. Statutul de membru permite accesul la anumite oferte speciale, promotii, reduceri de preturi, si oferte-surpriza, la care simpli vizitatori ai sitului nu au acces.

In plus, acum – in perioada mai-iunie 2014 – toti membri noi beneficiaza de un cadou de 90 de lei (!!! nu e gluma, e un cadou de 90 de lei !!!), care se pot cheltui la achizitionarea oricarui articol din clubul de shopping, din categoriile carti, e-bookuri, jucarii pentru copii, imbracaminte, incaltaminte, si accesorii.

Profitati deci, de aceasta ocazie, si inscrieti-va in clubul privat de shopping, AICI

Nu uitati sa cititi si regulamentul campaniei, dupa ce accesati legatura de mai sus ­čÖé

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere. Este posibil ca in urma accesarii legaturilor de afiliere, editorii blogului sa fie recompensati cu un comision.
Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului !Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Las─â-mi adresa de e-mail ┼či ├«┼úi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *