Recomandare de diete interesante, mâncăruri şi ceaiuri exotice

Recomandare de diete interesante, mâncăruri şi ceaiuri exotice

 

Dieta „smoothie”, „salata la pahar” a Mihaelei Radulescu

Stim cu totii, ca Mihaela Radulescu, la 45 de ani, arata mult mai bine, decat multe fete cu 20 de ani mai tinere ca ea, insa, mai putini stie ca pentru a arata asa de bine, face si eforturi extraordinare. Unul din trucurile vedetei este consumarea unui smoothie numita de ea „salata la pahar”, cu ingrediente ciudate 🙂

Detalii, despre acest smoothie interesant, si cartea ei cu care a facut valuri in presa in ultima perioada, intitulata „Cum iubesc barbatii”, in articol, aici.

Ceai negru. Voi consumati Darjeeling, Oolong, sau EarlGrey ?

Despre beneficiile extraordinare ale ceaiului asa in general, s-au scris destule, in special, mai nou e la moda ca toate pastilele de slabit sa contina si ceai verde sau rosu, insa, putina lume stie, ca in epoca de dinainte de 1989, CEAIUL NEGRU era mult mai „la moda”, si de fapt, este aceeasi planta cu ceaiul verde. Detalii, in articol, pe blog !

Tocanita de pui, ciuperci si fasole boabe in sos chili

O mancare simpla, dar deosebit de gustoasa, se gateste repede si usor, costa foarte, foarte putin, si iti da senzatie de satietate, ca la „case mari”. 🙂  Reteta taraneasca recomandata pentru o masa copioasa in familie, sau in camin, pentru studenti

Cartea „mananca ca sa traiesti”, de Joel Fuhrman

O carte stufoasa, voluminoasa, despre cum ar trebui sa iti modifici stilul de viata si alimentatie, pentru a slabi sanatos, in doar 6 saptamani, 10 kilograme ! O carte a carei implementare in viata necesita dedicare, rabdare, si seriozitate. Rezultatul : o viata mai buna !

Costa in jur de 50 de lei, are peste 500 de pagini !