Credit bancar fara garantii ? Da ! Se poate !

 

La ce banca se pot face imprumuturi pentru care banca nu cere garantie ?

In Romania, una dintre bancile care ofera acum credit pentru persoane fizice fara garantie, este Banca Transilvania.

Prescurtat i se spune BT, asa apare peste tot in reclame,  iar programul special dedicat persoanelor fizice este “Practic BT cu dobanda fixa”

Ce acte sunt necesare pentru a putea contracta si primi un credit de la banca Transilvania?

Pentru a afla daca poti primi un astfel de credit, ai nevoie de urmatoarele hartii la dosar, daca ti se aproba demersurile pentru imprumut:

– adeverinta de salariu, adeverinta centralizatoare care dovedeste veniturile anului trecut
– 1 copie dupa contractul individual de muca, alaturi de un act aditional si extras de le registrul electronic al salariilor (contabilii stie in firma, de obicei, ce e aia)
– alte contracte/acte care dovedesc alte venituri de genul – chirii, dividende, venituri din activitati independente, venituri cu caracter permanent, pensie
– copie dupa buletin/act de identitate (se cere si copie dupa actul de identitate al sotului/sotiei) si inca un act de genul pasaport, permis  de conducere sau certificatul de nastere
– certificatul de casatorie atat in original cat si o copie xerox (daca exista, desigur)
– cererea de credit.

Partea buna a acestul credit Practic Bt este ca poti afla si online prin internet, daca ai sanse sa primesti sau nu creditul ! Adica, eviti drumul pana la banca, eviti statul la rand, si aglomeratia din trafic, daca verifici direct online, daca ai sau nu sanse sa contractezi un credit de la BT.

Cum verifici online daca esti acceptat pentru un credit de la BT ?

Simplu – intri pe site-ul ACESTA unde te inscrii cu datele personale, completand doar 8 campuri,  si afli pe loc daca primesti creditul si ce suma poti ridica de la banca.

Nu trebuie sa dai avans deloc, dobanda e fixa pe toata perioada creditului, nu trebuie nici sa justifici unde si pe ce vrei sa cheltui banii si primesti si asigurare pe viata,  GRATUIT, cadou de la BT !

Suna interesant, nu ? Ce ziceti incercati ? Merita sa mai faci credit in ziua de azi ? Asteptam pareri si comentarii in casuta de comentarii de sub articol, sau pe pagina de facebook a blogului.


Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse noi