Castiga un laptop, o tableta, sau 300 de lei, cumparand rechizite scolare de doar 30 de lei !

 

Odata cu inceperea noului an scolar, evident, comerciantii au inceput sa se bata pentru atentia, si pana la urma, pentru banii parintilor, si au inceput sa promoveze oferte din ce in ce mai tentante, concursuri cu premii in bani si obiecte tehnologice de ultima generatie, utile nu doar celor mici, ci si celor mari.

Imaginea laptopului Dell Inspiron 3542 - premiul intai la concursul Libris din septembrie 2014
Cam asa arata bijuteria de
laptop Dell Inspiron 3542 pe care
o poti castiga, daca iei premiul
intai !

Un astfel de concurs a fost lansat chiar in 15 septembrie, de unul din cei mai mari comercianti online de rechizite si ustensile, accesorii si papetarie, din Romania.

Concursul dureaza pana in 30 septembrie, si premiile concursului sunt foarte “consistente”, premiul intai fiind un laptop Dell Inspiron ultraperformant, in valoare de 1400 de lei, pe care orice copil si l-ar dori, si nu strica sa-l ai nici la birou, ca adult, pentru ca indeplineste toate conditiile pentru o munca eficienta, rapida, in orice firma.

Premiul doi va fi o tableta Samsung Galaxy Tab, in valoare de 750 de lei, de asemenea, foarte util nu doar celor mici pentru jocuri, ci si adultilor si parintilor conectati in permanenta, celor cu viata activa, in permanenta “on-the-go” (in miscare).

Asa arata tableta Samsung Galaxy
Tab pe care o puteti castiga
la acest concurs, daca va clasati
pe locul doi. Un gadget frumos,
cu design exceptional, si “smart”.

Nici  premiul trei nu este de lepadat, in ziua de azi, in care fiecare banut totusi, conteaza, organizatorii ofera direct un voucher (cupon) de cumparaturi in valoare de 300 de lei persoanei clasate pe locul 3.

Atat cele doua gadgeturi tehnologice, cat si cuponul de cumparaturi poate fi castigat prin simpla cumparare a unor rechizite si alte produse auxiliare, in valoare de DOAR 30 DE LEI (!!!) pe situl indicat, cu datele personale reale.

Cumparaturile facute de aceeasi persoana, in cursul unei zile, se cumuleaza intr-o singura comanda, la sfarsitul zilei, ca de obicei de altfel in cazul cumparaturilor facute pe situl respectiv, si toate cumparaturile de minim 30 de lei efectuate, intra in tragerea la sorti.

Tragerea la sorti si validarea castigatorilor va avea loc in data de 3 octombrie 2014, si organizatorul va contacta fiecare castigator extras personal, deci, inscrieti-va si faceti cumparaturile respective, cu datele reale, pentru a putea primi premiile.

Gasiti toate detaliile, impreuna cu regulamentul concursului, AICI.

V-ati facut cumparaturile pentru noul an scolar ? V-ati inscris in concurs ? Dati-ne de stire in casuta de comentarii de sub articol, sau direct pe pagina de facebook a blogului. Noi va dorim succes !Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *