Ai copil stangaci ? Încurajează-l să scrie cu mâna stângă !

 

Studii clinice efectuate pe esantioane reprezentative de copii si adulti, inca din anii ’20 (1920…), au arătat că copii care au predispunere la a scrie şi a face mai totul cu mâna stângă, sunt copii mai inteligenţi, şi dacă sunt încurajaţi, în loc să fie forţaţi să scrie cu mâna dreaptă, devin şi adulţi mai inteligenţi, mai împliniţi.

Imaginea unor oameni celebri care au fost sau sunt stângaci

Lista oamenilor celebri, despre care se ştie în mod sigur că au fost stângaci, este foarte lungă, şi cuprinde atât actori faimoşi, ca Charlie Chaplin (cel mai mare comediant al filmelor mute, actor de seamă al secolului XX, – pentru cei care nu ştiau încă cine era), Marilyn Monroe, dar şi dintre cei care trăiesc încă azi, renumita Angelina Jolie, Bruce Willis, Robert de Niro, şi chiar personalităţi politice, cum ar fi preşedintele actual al S.U.A, Barack Obama.

Creierul persoanelor cu dexteritate mai mare pe mâna stângă, lucrează puţin diferit, faţă de creierul celor cu dexteritate mai mare pe mâna dreaptă. Fără dorinţa de a jigni pe cineva, am putea spune, că sunt mai inteligenţi decât ceilalţi, percep toată viaţa puţin mai altfel, şi prin urmare, au nevoie şi caută în viaţă, lucruri diferite faţă de ceilalţi, pentru a se simţi împliniţi.

De la primii ani, în care încep să apară primele semne ale stângăciei, părinţii inteligenţi vor face tot posibilul pentru a-i oferi copilului jucării, instrumente de scris, în principiu, toate rechizitele posibile, de care copilul are nevoie, special făcute pentru stângaci.

Imaginea copertii unei carti pentru stangaci

E foarte bine că şi comercianţii au înţeles astăzi, că nu te poţi adresa stângacilor cu aceleaşi unelte şi accesorii, cu care te adresezi dreptacilor, şi iată că unul din magazinele online din România, s-a specializat în mod exclusiv pe produse special create şi destinate stângacilor. Oferta lor include atât rechizite şcolare special create pentru stângaci, cât şi alte produse pentru adulţii stângaci, de la foarfeci şi unelte de grădinărit, şi până la ceasuri special create pentru stângaci, deci, merită să vizitezi situl lor, indiferent că eşti un stângaci sau nu 🙂

Măcar afli, ce produse speciale există pentru stângaci, şi data următoare, când auzi de la cineva că nu se găsesc produse pentru stângaci, arată-i articolul acesta, şi mergeţi direct pe situl vânzătorului de produse special create pentru stângaci.

Ai vizitat situl ? Ai cumpărat ceva de la ei ? Ţi-au plăcut, nu ţi-au plăcut produsele lor ? Lasă un comentariu şi exprimă-ţi părerea în mod liber ! Aşteptăm comentariile cu interes.