QDToate.ro

Nemernicii… bine că lor le iese totul la ţanc ! Vrei să ştii cum ?

Stii cine sunt… ei sunt ăia la care le iese totul perfect, obţin tot ce îşi doresc, calcă totul în picioare şi lasă ba inimi frânte, ba afaceri distruse, ba oameni distruşi în urma lor.

Cu o făţărnicie greu de imaginat pentru un om normal, nemernicii au dus înşelătoria la nivel de artă, şi nu se sfiesc să se mândrească cu arta lor, capacitatea lor de a manipula oameni şi sentimente, afaceri şi situaţii, în aşa fel, încât să profite de orice situaţie.

 

Dar ce se ascunde de fapt în spatele acestei arte nu tocmai subtile a manipulării psihologice ? Te-ai gândit vreodată, că această artă, aparent imorală, poate fi învăţată pentru a manipula totul în favoarea succesului tău ? Sigur că da, se poate învăţa. Şi nici “manualul” de psihologie socială, scrisă pe înţelesul omului de rând, nu costă mult.

Cartea extraordinară scrisă de (atenţie la numele autorilor !) Steven B.Green, Dennis La Valle, şi (!) Chris Illuminati costă în jur de doar 25 de lei (până pe 31 octombrie 2014), dacă cumperi cartea DE AICI.

Merită citită, tehnicile şi subiectele tratate merită însuşite, chiar dacă poziţia ta morală de acum refuză această artă. E bine să fii mai dezgheţat, să ai mintea mai deschisă, dacă nu pentru altceva, măcar să-i recunoşti pe ei, nemernicii, care nu cunosc limitele morale în manipularea celorlalţi, pentru a îşi atinge scopurile.

Spor la lectură !

Exit mobile version