Tu crezi că detoxifierea este doar o modă ?

Greşeşti ! Este obligatorie, dacă îţi pasă de sănătatea ta.

 

Dacă faci parte dintre persoanele care consideră că detoxifierea este doar un trend sau o modă lansată de hipioţi, sau de mişcările new age, şi crezi că poţi mânca sănătos, că poţi trăi într-un mediu complet ferit de efectele nocive ale vieţii de-zi-cu-zi, află că te înşeli, şi cel mai bine ar fi să accepţi o dată pentru totdeauna realitatea CĂ NU POŢI TRĂI COMPLET FERIT DE NOXE, PENTRU CĂ LUMEA ŞI SOCIETATEA în care trăieşti, s-a schimbat.

*articol actualizat in 5 sept.2018*

Imaginea apei murdare de la robinet

Nu mai găseşti fructe netratate cu chimicale. Indiferent de ce etichetă se pune pe fructe şi legume în supermarket, ele nu sunt lipsite de noxe. Dacă nu sunt fructe sau legume hrănite 100% bio, (adică, cu compost sau bălegar… cum se făcea pe vremuri), sunt şanse să fie nu doar plantele sau pomii, din care aceste fructe şi legume provin, hrănite cu tot soiul de chimicale, ci chiar sunt stropite şi spălate ulterior cu o sumedenie de substanţe toxice, periculoase chiar, pentru a păstra aparenţa de prospeţime a produselor, cât mai multă vreme, pe rafturile magazinelor.

Aerul pe care îl respiri, este plin de praf, de chimicale, de noxe ale căror origine nici măcar nu este complet cunoscută. Apa pe care o bei, este tratată în diverse feluri, şi totuşi, sunt şanse să nu fie curată, când o bei, poate conţine impurităţi microbiologice, chiar dacă nesemnificative per sticlă sau flacon, odată intrate în organism, îi dau de lucru, cum s-ar zice, prin urmare, tot toxice sunt. Comparând cantitatea de praf şi noxe din aerul de acum doar 30 de ani, cu nivelul noxelor de azi, din aerul respirat, putem vedea foarte clar, că nici aerul nu mai este ceea ce a fost.

Imaginea unui tânăr cu masca de gaze, respirând aer poluatDefrişările masive din ultimii ani, oare nu au contribuit şi ele la scăderea calităţii aerului respirat ? Sigur că au contribuit, şi încă în mare măsură. Tot mai multe boli respiratorii, cardiace, digestive, şi de altă natură, sezonieră, îşi fac simţită prezenţa într-un segment tot mai larg şi numeros al populaţie, indiferent de factori demografici.

Şi-atunci, cum ai putea crede, că organismul tău nu are nevoie de o detoxifiere ? Este foarte greşit să crezi aşa ceva. Organismul nostru, din păcate, este tot mai plin de toxine, şi ingerăm, respirăm, bem, mâncăm, atingem tot mai multe substanţe cu eliminarea cărora organismul se chinuie. Iar când organele noastre interne prin care aceste substanţe tranzitează, (ficat, rinichi, colon, stomac,etc.) devin suprasolicitate, să nu ne mirăm, că ne simţim mai bătrâni şi mai slăbiţi decât ar trebui să fim la vârsta pe care o avem, sau decât ar trebui să ne permită statura fizică sau corpolenţa.

Prin urmare, dacă cei vechi, bătrânii noştri, cu 50, sau 100 de ani în urmă, făceau diverse cure băbeşti de detoxifiere, chit că au trăit în medii mult mai curate decât noi, cu atât mai mult noi, azi, în mediul curent toxic şi nociv din toate punctele de vedere, avem nevoie de o detoxifiere.

Sunt într-adevăr multe metode băbeşti şi azi, la îndemâna. Îţi poţi face clisme cu cafea, în speranţa să îţi detoxifici colonul, dacă ai timpul necesar şi dispoziţia necesară pentru aşa ceva. Poţi bea zeamă de varză şi zeamă de sfeclă, pentru detoxifierea ficatului (asta, dacă nu te deranjează efectul laxativ care poate ţine şi o săptămână). Şi poţi bea ceai de muşuroi de porum sau altceva, ca să îţi cureţi rinichii. Şi dacă ai timpul necesar la dispoziţie, într-adevăr, în maxim o lună de zile, te poţi detoxifica, şi aşa. Însă, e bine de ştiut, că astfel de metode NU AU EFECT DE DURATĂ, şi efectul ţine o lună… două, şi mai depinde şi de noroc.

Imagine cutiilor produselor ce compun soluţia de detoxificare 10 days detoxSau poţi apela la o soluţie profesională de detoxifiere al cărui efect ţine 6 luni, şi nu are nici efectele secundare nedorite ale metodelor mai … băbeşti. Şi toată cura durează doar 10 zile !

Soluţia propusă este 10 DAYS DETOX, sau “detoxifierea în zece zile”. Este o combinaţie de produse naturiste, creată de firma Sensilab. Conţine 3 produse esenţiale detoxificării: Liver Antiox, care permite detoxificare ficatului, DigestiveCare, care reglează secreţiile gastrice şi revigorează organismul, şi ColonProtect, un produs care asistă în digestia mai eficientă şi cum spune şi denumirea sa, protejează colonul.

Actualizare din 5 sept.2018: produsul despre care acest articol a fost scris, nu mai există pe piaţa din România. Recomandăm în locul ei produsele care se
 găsesc AICI

Soluţia de detoxifiere vine “la pachet” cu sfaturi de dietă necesare unei detoxificări eficiente, şi costă mai puţin decât câte-o ieşire la o pizza cu prietenii, şi efectele detox, durează o jumătate de an !

Dacă îţi pasă de organismul tău, încearcă deci, soluţia completă de detoxificare, 10 DAYS DETOX. Merită toţi banii !