QDToate.ro

N-ai chef de gatit ? Comanda mancare online

Cum poti avea repede mancare gata facuta, fara sa trebaluiesti mult in bucatarie ? Daca nu ai timp nici sa respiri din cauza orarului ultrastufos si alergi toata ziua sa rezolvi o multime de treburi, dar iti vin musafiri de ziua ta de nastere sau ai vreo aniversare in familie, sau la birou, si ai pofta de o mancare buna si gata gatita, acum ai posibilitatea sa faci comanda online si sa-ti vina mancarea direct acasa, sau la birou ! Asta da, servire !

Cum ? Simplu – Intri pe acest site , alegi felurile de mancare de care ai pofta, sau presupui ca le va placea copiilor, rudelor, partenerilor de afaceri, sotului-sotiei , etc., si vezi cand iti vine mancarea acasa.

Important e sa stai in Bucuresti sau in Ilfov, si desigur, sa faci comanda minima de 100 de lei.  Ei lucreaza de luni pana vineri si de obicei daca faci comanda pana la ora 10 dimineata, primesti mancarurile si prajiturile, deserturile, pana seara la ora 19. Daca comanda e facuta pana dupa masa la ora 16, iti vine meniul de catering comandat a doua zi, sau cand faci tu programarea. Programarea e valabila doar pentru cei din Bucuresti si zonele limitrofe.

Imagine demonstrativa
servicii de catering (comanda mancare online)

Ce feluri de mancare se pot comanda ?

Pai poti alege din aperitive gen: salata de boeuf, supe sau ciorbe de ex. ciorba de vacuta, supa de pui cu galuste, perisoare, ciorba de burta, felul doi: sarmale cu carne de porc, snitele, lasagna, musaca, meniuri cu putine calorii  sau fara zahar, bune pentru cei care tin dieta.
Sau poti comanda prajituri de casa extra delicioase – vestitele placinte cu mere, cu branza, budinca fara adaos de zahar, cu indulcitorisi multe altele.

Deci, daca esti o persoana ocupata, vei zice DA la o astfel de oportunitate !

Daca nu pentru azi, macar adauga aceasta pagina la favorite, si data viitoare cand ai nevoie sa comanzi rapid ceva bun de mancare, revino si fa o comanda babana.

Sa ne spui apoi in comentarii, daca ai fost sau nu multumit(a) de gustarile delicioase

Pofta buna si sa va fie de bine :))


Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care serviciile prezentate pot fi contractate direct. Este posibil, ca in urma incheierii unei tranzactii comerciale, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.
Exit mobile version