Angajeaza-te la joburi care te platesc bine, in Romania sau in strainatate !

 

Cauti un loc de munca ? Indiferent ca vrei sa te angajezi in tara sau undeva in strainatate, venim noi cu o idee buna sa afli unde ai posibilitatea de a-ti trimite CV-ul si sa iti gasesti un job decent si bine platit.

Am gasit un site care ofera locuri de munca in domeniul turismului in urmatoarele locatii: In Romania, Germania, Austria, Elvetia, Grecia, Croatia, Muntenegru (Montenegro), Serbia, Norvegia, Italia, Cipru, Franta, Rusia, Spania, Bosnia Hertegovina , Emiratele Arabe Unite si in Anglia (Marea Britanie). E vorba despre aceata firma care are reprezentanta si in Ungaria, Austria, Polonia, Germania.

Se pare ca sunt seriosi, adica nu sunt din aia care trag teapa ca la „anunturi in ziar” ci sunt se incredere.
Cel putin asa par sa fie, au toate datele de contact afisate, situl e foarte bine facut, se incarca repede.

Imaginea reclamei jobs4hotels, cu locuri de munca in strainatate. Click pentru inscriere !
Imaginea reclamei jobs4hotels. Gasesti la ei locuri de munca
in hoteluri de lux, restaurante selecte, sau pe vase de croaziera.

Ce fel de joburi gasesti la ei ? Te poti angaja ca: ajutor bucatar, ospatar, chelner, bucatar,pizzar, picol, barman, camerista, menajera dar si ca agent de vanzari cu contract comision, ajutor pe vase de croaziera, hostel, front office, marketing, vanzari, management, in domeniile de sport- wellness, frumusete si sanatate.

Deci daca vrei sa muncesti la noi in tara sau peste hotare in strainatate acum ai sansa sa prinzi jobul ideal mult visat.

Detalii gasesti pe acest site

Poti vedea si care firme cauta muncitori in domeniile lor de activitate. Sunt si firme de renume internationala, sunt si firme locale care au joburi disponibile,  deci.. ce mai astepti ? 🙂

S-a angajat deja cineva prin intermediul lor ? Ati folosit deja situl respectiv ? Ati luat legatura cu consultantii lor prin e-mai, telefonic, sau direct personal ? Cum vi se pare firma, ce parere aveti despre ei ?

Scrieti-va parerile aici pe blog, in casuta de comentarii de sub articol, pe pagina de FB asociata blogului, sau pe forum. Publicam TOATE comentariile decente, chiar daca sunt impotriva firmei sau serviciilor prezentate in articolele noastre, si chiar daca au ceva de zis impotriva celor enuntate de noi in articole. Asteptam comentariile cititorilor cu interes !Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse noi