Cum sa-ti reancarci cartela prepaid si sa platesti factura de Telekom online?

 

Nu mai ai credit pe cartela prepaid ? Nici o problema, acum ai sansa sa iti reincarci cartela direct online prin Telekom.

Reincarcarea cartelei se face foarte usor. Intri pe pagina lor Telekom, in sectiunea Servicii mobile, apoi alegi – reincarcare cartela sau plata factura, scrii numarul de Telekom Romania si valoare in euro pe care vrei sa o platesti.


Poti incarca credit pe mobil intre 5 euro si pana la 100 de Euro per tranzactie. Iti apare apoi suma in lei  pe care o achiti, bifezi zona Termeni si Conditii si gata…

plateste si incarca credit pe Telekom
Aceasta este pagina unde reincarci
creditul pe cartela prepaid

Iti ofera si bonus la reincarcare. Adica daca reincarci telefonul cu 5 Euro primesti 100 MB trafic de date, 50 minute si 50 SMS in retelele mobile Telekom Romania….si cu cat suma reincarcata e mai mare, asa si bonusurile sunt mai mari.

Vrei sa platesti o factura de Telekom, dar vrei sa o achiti online ?
Nimic mai simplu, intri pe site-ul lor oficial , intri in categoria Servicii mobile  apoi Plateste factura altcuiva, scrii codul client si numarul facturii, apoi suma in lei cu TVA inclus care se achita. Apoi se da click pe Plateste.

Daca platesti cu cardul tau bancar Mastercard sau Maestro primesti 5% discount la factura (aceasta reducere e valabila in perioada 1 oct-31 dec 2015)

Deci, ce parere aveti despre posibilitatea platii online a facturilor si de reincarcarea creditului pe mobil ?

Imaginea site-ului unde se pot plati facturile pe net
Aici poti plati factura Telekom
direct de pe net

 Noua ne place, e modern, nu trebuie sa stai la rand zeci de minute, nici la banca si nici la magazinul reprezentanta….si nu esti legat de orar, adica daca tu vrei sa platesti in weekend, la 2 noaptea atunci nimic nu te opreste…ca doar platesti totul online…nu? :))

Ati folosit deja situl respectiv ? Cum vi se pare firma, ce parere aveti despre ei ?

Scrieti-va parerile aici pe blog, in casuta de comentarii de sub articol, pe pagina de FB asociata blogului. Publicam TOATE comentariile decente, chiar daca sunt impotriva firmei sau serviciilor prezentate in articolele noastre, si chiar daca au ceva de zis impotriva celor enuntate de noi in articole. Asteptam comentariile cititorilor cu interes !

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care serviciile prezentate pot fi contractate direct. Este posibil, ca in urma incheierii unei tranzactii comerciale, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *