Cum sa ai de Craciun un brad frumos in ghiveci care tine toata viata?

 

Incepe perioada Sarbatorilor de iarna si probabil multa lume se gandeste, de unde sa-si ia un brad anul acesta ?
Mai ales ca padurile din Romania incep sa fie destul de rare, am vazut o idee noua care merita promovata.


E vorba de niste brazi crescuti in ghiveci. Ideea e ca dupa ce trec sarbatorile de iarna poti planta bradul la tine in curte, gradina sau il pastrezi si pentru anul viitor.

Brazii sunt frumosi, inalti si in acest mod poti si tu contribui la salvarea padurilor din Romania.

In descriere am vazut ca brazii din ghiveci sunt originali din Nordmanniana. Sunt brazi rezistenti, cu crengi dese. Sunt perfecti pentru impodobirea bradului de Craciun. Brazii sunt inalti si se pot comanda de pe internet din 2 modele.

Primul are inaltimea intre 150 si 175 cm. Ghiveciul are un diametru de 26 cm. Deci practic bradul poate avea inaltimea totala de 2 m.

Cat costa un astfel de brad? Pretul este in jur de 299 de lei. Se poate comanda direct de pe acest site -cu flori online.

brad de Craciun in ghiveci
Brad de Craciun
in ghiveci

Celalalt model de brad este mai inalt si putin mai scump. Si acest brad este crescut in ghiveci. Este un brad care ramane verde pe tot parcursul anului. Va arata perfect impodobit cu globuri de Craciun.

Pretul bradului este de aproximativ 345 de lei. Inaltimea acestuia este de 2 m.

Puteti cumpara acest brad frumos de pe acest link .

Pe site-ul recomandat mai sus, pe langa brazi puteti comanda si buchete de flori, aranjamente florale, plante de apartament, coroane funerare, jucarii, flori de sezon, sampanie si dulciuri.
Au livrare internationala in 24 de ore.

Cine si-a cumparat deja brazii pentru perioada Craciunului ? Ce parere aveti despre ei ? Asteptam comentariile voastre aici pe blog.Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Produse noi