Cum sa castigi la Concursul de Sarbatori la Kaufland?

 

Vrei sa castigi un smarphone Samsung Galaxy S6 Edge ? Dar un Smart TV LG, tableta, laptop sau bonuri cadou de cumparaturi ? Atunci concursul din luna decembrie 2015 organizat de magazinele Kaufland este pentru tine.

Cum se poate participa la concurs ? Simplu. Intri pe internet pe site-ul www.kaufland.ro de pe laptop sau calculator sau pe versiunea mobila de pe mobil sau tableta pe m.kaufland.ro

Acolo pe pagina principala veti descoperi un banner cu un calendar cu zilele lunii. Depinde de ziua in care esti. De exemplu daca descoperi concursul azi 1 decembrie 2015, selectezi ziua de azi si ti se deschide o pagina noua.

Asa arata banerul de concurs
Kaufland

Acolo pentru a te inscrie in concurs trebuie neaparat sa iti scrii datele de contact: nume, prenume, adresa, teleon, data de nastere, emailul si un cod de securitate.

Pentru fiecare zi in parte sunt propuse cadouri fel de fel.

Le poti descoperi daca citesti atent regulamentul si conditiile de participare la concurs.
Acest concurs se numeste “Sarbatori din toata inima”.

Pentru a afla daca ai castigat intra zilnic pe pagina oficiala Kaufland si vezi daca ai prins un cadou frumos de Sarbatori.

Concursul a inceput azi 1 decembrie 2015 si tine pana pe 24 decembrie 2015. Bafta la castigarea premiului dorit ­čÖéVrei să afli despre reducerile de preţ ?

Las─â-mi adresa de e-mail ┼či ├«┼úi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *