Indicatiile ceaiului de Lumanarica

 

La ce boli se foloseste ceaiul din planta medicinala Lumanarica ? Numita in latina Verbascum phlomoides, lumanarica este o planta bienala.
Ce beneficii are?


Folosit sub forma de infuzie sau decoct si baut, ceaiul preparat ajuta la vindecarea plamanilor, bronsita, astm, raguseala, laringita, angina pectorala, tuberculoza, traheita, gastroenterita.
 Ajuta in eliminarea infectiilor urinare. Opreste caderea parului si contribuie la cresterea parului.

Se poate folosi zi extern sub forma comprese si bai locale pentru tratarea hemoroizilor, furunculelor, degeraturilor, plagilor atone.

Cumpara de aici ceaiul natural de Lumanarica
Ceai de lumanarica

Cat costa si de unde se poate cumpara ? Ceaiul de Lumanarica are un pret de aproximatv 6lei. Se gaseste in magazinele bio si naturiste. Il puteti comanda si online de ex pe acest site.

Are contraindicatii ? Poate provoca reactii adverse ? Din prospect nu am aflat aceste informatii, eventual revenim cu mai multe detalii.

Acest ceai este 100% natural, produs in Romanai de firma Hypericum.
Cine foloseste ceai ? Va ajuta ? Va place gustul ceaiului ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.


Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *