Ceaiurile lumii Ceai natural din 7 plante

 

Daca iubesti ceaiurile cu siguranta ai tendinta de a gusta din cand in cand un ceai cu gust mai deosebit.
Am descoperit zilele trecute un ceai produse de Fares numit Ceaiurile lumii Ceai natural din 7 plante.

Prospectul scrie ca este un ceai compus din manunchi de ierburi, fructe si flori pentru a crea o cominatie naturala de ceai care incanta simturile si contribuie la alegerea unu stil de viata sanatos.


Ce ingrediente contine ? In compozita acestul ceai sunt : fructe de maces, flori de hibiscus, scortisoara, roinita, ulei esential de lemongrass, ulei esential de portocale, si ulei esential de scortisoara, vanilie.

Cumpara de aici Ceai natural 7 plante
Ceai natural 7 plante

Ce pret are si de unde se poate procura ? Este un ceai ieftin dar bun. O cutie cu 20 de pliculete cost a in jur de 3 lei. Se poate cumpara si online de ex  la acest magazin naturist.

Ceaiul se poate consuma indulcit cu miere sau indulcitori naturali.

Cine foloseste ceai ? Va ajuta ? Va place gustul ceaiului ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.


Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *