Ceai alb cu aloe vera si capsuni

 

Vreti sa gustati un ceai cu aroma deosebita ? Atunci merita sa incercati acest ceai cu gust de capsuni si aloe vera.

Prospectul scrie ca are la baza urmatoarele ingrediente :ceai alb Show Mei, bucati de capsuni, bucati de mere, arome, galbenele si aroma de aloe vera.

Despre ceaiul alb se stie ca este apreciat pentru ca are procesari minime si astfel isi pastreaza continutul de nutrienti fiind mult mai bun decat ceaiul negru sau ceaiul verde.

Cumpara de aici ceai cu capsuni si aloe vera
 ceai cu capsuni
si aloe vera

Frunzele ceaiului sunt uscate in starea lor naturala pastrandu-si astfel o mare cantitate de antioxidanti.

Capsunele ii dau acestui ceai compus o aroma dulce si delicioasa. Despre beneficiile frunzelor de aloe vera se stie ca sunt foarte folositoare in procesul de slabire si infrumusetare.

Cum se face, cum se prepara acest ceai? Intr-o cana se pune 1 lingurita de amestec de plante, peste care se toarna apa fiarta.

Se acopera cana si se lasa la infuzat 3-5 minute. Apoi se strecoara si se bea simplu sau indulcit.

Unde gasesc ceai cu aloe vera si capsuni ? Ce pret are ? Pachetul de 100 grame costa putin. Se vinde online de ex la acest magazin cu produse naturiste.

Cine foloseste ceai ? Va ajuta ? Va place gustul ceaiului ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.


Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *